Rafael Nadal – David Ferrer: Live streaming ATP Monte Carlo

Achtvoudig winnaar Rafael Nadal (ATP-1) neemt het in de kwartfinale van de Monte Carlo Rolex Masters 2014 op tegen zijn landgenoot David Ferrer, de nummer zes van de wereld. Deze partij begint om 12.00 uur op het Court Central.

Nadal plaatste zich via een eenvoudige 6-1 en 6-3 overwinning op Andreas Seppi voor de laatste acht in het prinsendom. Ook Ferrer verloor geen set op weg naar de kwartfinale, gisteren was hij met 6-4 en 6-2 te sterk voor top 20-speler Grigor Dimitrov.

Mijlpaal voor Nadal

Voor ‘Rafa’ was de overwinning op Seppi een erg speciale, het betekende zijn driehonderdste overwinning op gravel. De huidige nummer één van de wereld is de elfde speler in de ‘open era’ die deze prestatie neerzet.

Zijn overwinningen op het gemalen baksteen waren goed voor maar liefst 43 titels. Zijn eerste zege boekte Nadal overigens twaalf jaar gelden op Mallorca tegen Ramon Delgado.

Nadal grote favoriet tegen Ferrer

Ik verwacht dat Nadal zich in straight sets gaat plaatsen voor de halve finale in Monte Carlo. Op gravel is de 27-jarige nummer één van de wereld al tien jaar ongeslagen tegen Ferrer. ‘Ferru’ won alleen de allereerste ontmoeting met zijn landgenoot, dit was in Stuttgart. Het werd toen 6-3 6-7 7-5 voor de nummer zes van de plaatsingslijst.

Live stream tennis kijken in Monte Carlo

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.