Rafael Nadal en Roger Federer in 3e ronde: Live streaming Indian Wells

Roger Federer, momenteel de nummer acht van de wereld, neemt het in de derde ronde van het BNP Paribas Open 2014 op tegen Dmitry Tursunov (ATP-30). Deze partij staat om 20.30 uur Nederlandse tijd gepland in het stadion op het tennispark in Indian Wells.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Federer plaatste zich in een solide straight sets overwinning voor de derde ronde van dit prestigieuze tennistoernooi. De 32-jarige Zwitser kwam niet in de problemen tegen Paul-Henri Mathieu, de voormalig nummer 12 van de wereld. Tursunov won op zijn beurt van Juan Monaco, ook in straight sets.

Voor mij is ‘The FedExpress’ de grote favoriet voor een plaats in de vierde ronde. In zijn voorgaande drie ontmoetingen tegen Tursunov, kwam Federer geen enkele keer in de problemen. De Rus slaagde er slechts één keer in om een set te winnen, dit deed hij op het hardcourttoernooi in Toronto 2010.

Verdien geld dankzij Federer

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Federer en Tursunov, kunt u ook geld verdienen dankzij de Zwitser. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Rafael Nadal – Aleksandr Dolgopolov

De tweede topper die op maandag 10 maart in actie komt is titelverdediger Rafael Nadal (ATP-1). De 26-jarige Spanjaard treedt aan tegen Aleksandr Dolgopolov (ATP-31). Beide heren betreden om 23.30 uur Nederlandse tijd het Centre Court in Indian Wells.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Nadal plaatste zich met veel moeite voor de derde ronde op het BNP Paribas Open. Tegen de 35-jarige Radek Stepanek had ‘Rafa’ drie zware sets nodig om te winnen. Hij was dan ook niet blij met Stepanek als tegenstander.

”Je wilt graag tegen iemand spelen tegen wie je ritme kunt opbouwen, maar tegen hem is elk punt anders”, aldus Nadal. ”Hij komt snel naar het net en je krijgt niet de gelegenheid om in de beginfase een paar games in te kunnen komen.”

Voor de wedstrijd tegen Dolgopolov zie ik Nadal als grote favoriet voor de zege. Ik zet in op een straight sets overwinning voor de titelverdediger.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws