Rafael Nadal – Fabio Fognini Sony Open Tennis Miami: Live streaming

Rafael Nadal, de huidige nummer één van de wereld, kan zich vandaag voor de achtste keer in zijn loopbaan plaatsen voor de kwartfinales op het prestigieuze Masters-toernooi in Key Biscane. De 27-jarige Spanjaard moet dan wel zien af te rekenen met de onberekenbare Fabio Fognini (ATP-14). Deze partij staat woensdag 26 maart om 02.00 uur Nederlandse tijd gepland.

Topseed Nadal sloeg zich afgelopen nacht pas naar de laatste zestien in Miami. De Spanjaard liet een grote indruk achter en gunde zijn opponent Denis Istomin slechts één game. ”Ik speelde een erg sterke wedstrijd”, vertelde ‘Rafa’. ”Geen onnodige fouten, een goed servicepercentage en een groot aantal winners. Ook mijn voetenwerk is weer vooruit gegaan sinds het toernooi in Indian Wells.”

Nadal treft ‘zeer getalenteerde’ Fognini

Om weer een stap dichter te zijn bij zijn eerste titel in Miami gaat Nadal spelen tegen Fognini. De Italiaan plaatste zich ten koste van Roberto Bautista-Agut voor de vierde ronde. ”Fabio is een zeer getalenteerde speler met een geweldige forehand en backhand”, sprak Nadal lovend over zijn volgende tegenstander.

”Hij is in staat om vanuit welke hoek dan ook op de baan een winner te slaan. Soms is hij ook onberekenbaar, wat hem een moeilijk te bespelen tegenstander maakt. Zeker als hij goed in vorm is en dat is Fabio!”

Fognini won nog nooit van Nadal

Drie keer eerder stond de wedstrijd Nadal – Fognini op het programma en drie keer was het ‘Rafa’ die als winnaar van de baan stapte. De laatste ontmoeting stond vorig jaar in Beijing op het programma, Nadal won deze partij na een matige start met 2-6 6-4 en 6-1. Voor deze vierde onderlinge confrontatie is Nadal de aangewezen favoriet.

Live streaming Sony Open Tennis

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden in Miami LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.