Rafael Nadal – Grigor Dimitrov: Live streaming halve finale ATP Rome

Novak Djokovic bereikte vanmiddag als eerste de grote finale van het Internazionali BNL d’Italia toernooi in Rome. Zijn tegenstander komt voort uit het duel tussen Rafael Nadal (ATP-1) en Grigor Dimitrov (ATP-14). Deze partij gaat om 20.00 uur van start op het court Centrale.

Nadal zat in zijn kwartfinale tegen Andy Murray dicht tegen een nederlaag aan. De titelverdediger verloor de openingsset met 1-6 en kreeg in de openingsgame van het tweede bedrijf opnieuw een breakkans tegen. Toch slaagde ‘Rafa’ er in om de wedstrijd te kantelen en de resterende twee sets met 6-3 en 7-5 te winnen.

Tegenstander Murray had na afloop veel respect voor Nadal, die de wedstrijd volledig liet kantelen. ”Hij sloot de wedstrijd geweldig af. De laatste drie games was hij mentaal een heel stuk sterker dan mij, toch ben ik wel tevreden over mijn spel.”

Jarige Dimitrov bereikt eerste halve finale in Rome

Dimitrov plaatste zich gisteren op zijn drieëntwintigste voor het eerst voor de halve finale op het Masters-toernooi in Rome. Na zijn zege op Tommy Haas, die na de verloren openingsset opgaf, kreeg hij zijn aangeboden verjaardagstaart in zijn gezicht gegooid door coach Roger Rasheed.

”In ben blij met mijn plaats in de halve finale, maar ik hoop niet dat dit voor mij het eindstation is”, vertelde Dimitrov. ”Ik begon volledig fit en met veel zelfvertrouwen aan dit toernooi. Ik kijk erg uit naar mijn halve finale tegen de beste graveltennisser aller tijden, Rafael Nadal.”

Nadal ongeslagen tegen Dimitrov

Vier keer eerder stond de wedstrijd tussen Nadal en Dimitrov op het programma, alle ontmoetingen werden gewonnen door de 27-jarige Nadal. Opvallend is wel dat ‘Rafa’ nog geen een confrontatie met Dimitrov in straight sets wist te winnen.

Mocht de Bulgaar ook vandaag goed tennis op de mat leggen, dan sluit ik een verrassing niet uit. Ik zet in op een 2-1 overwinning voor ‘Dimi’.

Live streaming Rafael Nadal – Grigor Dimitrov

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd tussen Rafael Nadal en Grigor Dimitrov LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.