Rafael Nadal – Ivan Dodig: Live streaming ATP 500-toernooi Barcelona

Rafael Nadal (ATP-1) speelt vanavond zijn derde ronde partij tegen Ivan Dodig (ATP-37). Op het spel staat een plaats in de kwartfinale van het Open Banc Sabadell toernooi in Barcelona. Deze wedstrijd staat om 19.00 uur gepland.

Nadal kende een moeizame start in zijn tweede ronde partij tegen de lager geklasseerde Albert Ramos. Ondanks een break achterstand in de eerste set, knokte hij zich naar een 7-6 en 6-4 overwinning.

”Ik ben blij met de overwinning”, vertelde Nadal na afloop. ”Ik speelde niet mijn beste wedstrijd, maar na mijn snelle uitschakeling in Monte Carlo zou mijn eerstvolgende wedstrijd nooit makkelijk worden. Ik ben tevreden met de manier waarop ik me heb teruggevochten in de wedstrijd en ben verheugd met een plaats bij de laatste zestien.”

Nadal favoriet voor plaats in kwartfinale Barcelona

Ik verwacht dat ‘Rafa’, die met 2-1 leidt in de onderlinge ontmoetingen, zich vanavond gaat plaatsen voor de laatste acht tennissers op het ATP 500-toernooi in Barcelona. Ik zet in op een 2-0 overwinning in sets voor de achtvoudig winnaar van dit gravelevenement.

Ferrer verrassend onderuit tegen Gabashvili

David Ferrer, vorige week nog halve finalist op het Masters-toernooi van Monte Carlo, heeft gisteren een pijnlijke nederlaag geleden. De Spanjaard verloor in de tweede ronde van Teimuraz Gabashvili, de nummer 55 van de wereld. De Rus stapte na 81 minuten met een 6-4 en 6-2 overwinning van de baan. Voor een plaats in de kwartfinale gaat Gabashvili spelen tegen wildcard-speler Inigo Cervantes-Huegun.

Live streaming Nadal – Dodig

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd tussen Rafael Nadal en Ivan Dodig LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.