Rafael Nadal – Joao Souza: Live streaming kwartfinale Rio Open 2014

De 27-jarige Rafael Nadal (ATP-1) kan zich vandaag plaatsen voor de halve finale op het grote graveltoernooi in Rio de Janeiro. De Spanjaard moet dan wel zien te winnen van de 24-jarige Joao Souza (ATP-48) uit Portugal. Beide heren worden om 22.30 uur Nederlandse tijd op de hoofdbaan van het Rio Open 2014 toernooi verwacht.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

‘Rafa’ had weinig moeite om de laatste acht te bereiken in Rio de Janeiro. De nummer één van de wereld rekende namelijk met 6-1 en 6-2 af met landgenoot Albert Montanes. Hiermee bracht hij zijn ‘career record’ tegen Spanjaarden op 101-15.

Tijdens zijn wedstrijd tegen Montanes droeg Nadal een elastische tape op zijn onderrug, hij heeft er nog altijd een beetje last van. ”Als je geblesseerd raakt in de finale van een Grand Slam toernooi en vervolgens tweeënhalve week niets kunt doen, is het niet makkelijk om terug te keren. Ik heb nog altijd een beetje last van mijn rug, maar ik heb geen spijt van mijn beslissing om hier te spelen”.

Nadal favoriet voor plaats in halve finale Rio Open 2014

Ik verwacht dat ‘Rafa’, ondanks zijn pijnlijke rug, geen problemen gaat hebben met de lager geklasseerde Souza. De 24-jarige Portugees beschikt niet over voldoende kwaliteiten om het de nummer één van de wereld moeilijk te maken. Ik zet in op een 2-0 overwinning voor Nadal.

Programma vrijdag 21 februari

Naast de kwartfinale tussen Nadal en Souza, staan er vandaag nog drie andere partijen op het programma op het gemalen baksteen in Rio de Janeiro. Het speelschema ziet er als volgt uit:

19.00 uur Nederlandse tijd: Aleksandr Dolgopolov – Fabio Fognini
20.30 uur Nederlandse tijd: Thomaz Bellucci – David Ferrer
21.00 uur Nederlandse tijd: Tommy Robredo – Pablo Andujar

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws