Rafael Nadal – Juan Monaco: Live streaming ATP Mutua Madrid Open

Titelverdediger Rafael Nadal (ATP-1) begint vanmiddag aan zijn Mutua Madrid Open 2014. ‘Rafa’ speelt in de tweede ronde tegen Juan Monaco (ATP-56) uit Argentinië. Deze partij staat om 15.15 uur gepland op Pista Manolo Santana, beter bekend als het centre court in Madrid.

Voor Nadal wordt het zijn twaalfde deelname aan dit graveltoernooi. In de voorgaande elf edities behaalde de 27-jarige tennisser vier titels. Dit jaar wil het echter nog niet echt lukken voor Nadal op zijn geliefde ondergrond. In elf wedstrijd leed hij al twee nederlagen en hij won slechts één titel, dit was in Rio de Janeiro.

Deze week probeert de Spanjaard met zijn mindere vorm af te rekenen door de titel in Madrid te winnen. ”Ik voel me altijd goed als ik hier speel”, aldus Nadal. ”Het is een belangrijk toernooi voor me en ik kan hier altijd iets extra’s geven.”

Nadal leidt in onderlinge ontmoetingen tegen Monaco

Afgaande op de voorgaande wedstrijden tussen Nadal en Monaco, hoeft de titelverdediger zich niet al te druk te maken. De drie voorgaande ontmoetingen op gravel werden allen een prooi voor de Spanjaard. Nadal boekte zijn grootste overwinning op Monaco op Roland Garros 2012, toen werd het maar liefst 6-2 6-0 en 6-0.

Live streaming Nadal – Monaco

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd tussen Rafael Nadal en Juan Monaco LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.