Rafael Nadal – Kei Nishikori: Australian Open Tennis live streaming

Topseed Rafael Nadal (ATP-1) kan zich maandag 20 januari plaatsen voor zijn zevende kwartfinale op de Open Australische Tenniskampioenschappen. De 27-jarige Spanjaard moet dan wel zien te winnen van de huidige nummer zeventien van de wereld, Kei Nishikori. Beide heren verschijnen om 04.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Vijf eerdere wedstrijden tegen de 24-jarige Nishikori leverde Nadal evenveel overwinningen op. Slechts één keer slaagde de Japanner er in om een set af te pakken van de huidige nummer één van de wereld. Dit was op het grastoernooi van Queens 2008, het werd zes jaar geleden 6-4 3-6 6-3 voor ‘Rafa’.

Nadal favoriet tegen Nishikori

Bookmaker Unibet verwacht dat Nadal zich schaart bij de laatste acht tennissers op de Australian Open 2014. Op de Spanjaard staat een quote van 1.03, tegenover een notering van 12.00 op een verrassing van Nishikori.

Andy Murray – Stephane Robert

Verliezend finalist Andy Murray (ATP-4) speelt in de vierde ronde van de Australian Open 2014 tegen lucky loser Stephane Robert, de nummer 119 van de wereld. Deze wedstrijd staat om 06.30 uur Nederlandse tijd gepland in de Hisense Arena, het tweede stadion op Melbourne Park.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Murray bereikte dankzij een straight sets overwinning op Feliciano Lopez de laatste zestien in Melbourne. Robert, met zijn 33 jaar de oudste speler in de vierde ronde, won op zijn beurt van een andere lucky loser, Martin Klizan. Ondanks zijn lage rating verloor hij pas één set in drie wedstrijden.

De Fransman kreeg pas net voor aanvang van de wedstrijd te horen dat hij deel mocht nemen aan de Australian Open. ”Tien minuten van tevoren werd het mij pas kenbaar gemaakt”, vertelt Robert. ”Ik was nog bezig met wat administratie. Dat heb ik aan de kant geschoven en ik ben direct naar de referee gegaan. Hij vroeg me of ik klaar was om te spelen. Ik heb mijn tegenstander verteld dat ik klaar was en ben vrij onvoorbereid naar de baan gegaan.”

Ondanks zijn knappe resultaten verwacht ik dat voor Robert het toernooi er naar vandaag op zit. De Fransman, die na de Open Australische Tenniskampioenschappen terugkeert in de top-100, komt gewoonweg kwaliteit tekort om te winnen van Murray.

Verdien geld dankzij Murray

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Murray en Robert, kunt u ook geld verdienen dankzij de Brit. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014