Rafael Nadal – Kei Nishikori: Live streaming ATP Madrid 2014

De grote finale van het ATP-toernooi in Madrid gaat dit jaar tussen Rafael Nadal (ATP-1) en Kei Nishikori (ATP-12), die maar liefst tien wedstrijden op rij ongeslagen is. De 27-jarige titelverdediger en drie jaar jongere Japanner verschijnen om 19.15 uur op het Pista Manolo Santana.

Na snelle nederlagen in Monte Carlo en Barcelona, was een goed resultaat in Madrid erg belangrijk voor het zelfvertrouwen van ‘Rafa’. De Spanjaard kreeg in de eerste twee wedstrijden weinig tegenstand, maar liet tegen Tomas Berdych en gisteren tegen Roberto Bautista-Agut zien het spelletje niet verleerd te zijn.

”De overwinning tegen Roberto is erg belangrijk voor me”, vertelde de titelverdediger. ”Na een geweldige wedstrijd tegen Tomas, heb ik tegen Roberto aangetoond dat mijn vorm blijvend is. Dit is erg fijn met het oog op het komende toernooi in Rome en natuurlijk Roland Garros.”

Tweede ontmoeting op gravel tussen Nadal en Nishikori

In totaal hebben Nadal en Nishikori zes keer eerder tegen elkaar gespeeld. Eén ontmoeting daarvan vond plaats op het gemalen baksteen, wat ook vanmiddag de ondergrond is. Deze confrontatie vond plaats op Roland Garros 2013, Nadal won deze partij met 6-4 6-1 en 6-3.

Ondanks het feit dat Nadal nog ongeslagen is tegen Nishikori, denk ik dat Nadal een erg moeilijke wedstrijd tegemoet gaat en ik sluit een verrassing van Nishikori zeker niet uit. Ik verwacht een 2-1 overwinning in sets voor Nishikori, die komende week zijn debuut maakt in de top 10 van de wereldranglijst. De Japanner komt binnen op plaats 9.

Live kijken naar finale Rafael Nadal tegen Kei Nishikori

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de finale tussen Rafael Nadal en Kei Nishikori op het Mutua Madrid Open LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.