Rafael Nadal – Lleyton Hewitt: Live streaming Sony Open Tennis Miami

Drievoudig verliezend finalist Rafael Nadal (ATP-1) begint de jacht op zijn eerste titel in op het Sony Open Tennistoernooi met een wedstrijd tegen Lleyton Hewitt, de huidige nummer 44 van de wereld. Deze partij staat op zondag 23 maart om 01.00 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court in Miami.

‘Rafa’ begon zijn hardcourtseizoen met een toernooizege in Doha en finaleplaats op de Australian Open uitstekend. Afgelopen week stelde hij echte teleur met een verrassende nederlaag in de derde ronde van het Masters-toernooi in Indian Wells. De Spanjaard verloor met 6-3 3-6 en 7-6 van Aleksandr Dolgopolov. Nadal zal hierdoor de komende week meer dan ooit gefocust zijn op een toernooioverwinning.

De 33-jarige Hewitt, bezig aan zijn negende optreden in Miami, plaatste zich voor de tweede ronde via een overwinning op Robin Haase. Hewitt wist zich ondanks een set en een break achterstand terug te knokken en met een knappe 3-6 6-3 en 6-3 overwinning van de baan te stappen.

Nadal leidt in onderlinge ontmoetingen

Nadal en Hewitt beginnen vannacht aan hun elfde onderlinge ontmoeting. De huidige head-to-head tussenstand is 6-4 in het voordeel van de 27-jarige Spanjaard. De laatste overwinning van ‘Rusty’ op Nadal op hardcourt dateert uit 2005. Ruim negen jaar geleden was hij namelijk op de Australian Open in een spectaculaire vijfsetter te sterk voor de huidige nummer één van de wereld.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.