Rafael Nadal met moeite naar halve finale Miami Open Tennis

Rafael Nadal kwalificeerde zich afgelopen nacht met de nodige moeite voor de halve finales in Miami. De drievoudig verliezend finalist had drie sets nodig om zich te ontdoen van hardhitter Milos Raonic. Na tweeënhalf uur tennis stapte de 27-jarige Spanjaard met een 4-6 6-2 en 6-4 overwinning van de baan.

”Hij was een groot probleem voor me”, aldus Nadal. ”Het is erg moeilijk om tegen dit soort tennissers te spelen, zeker wanneer je de wedstrijd niet op een goede manier begint. Ik ben blij dat ik uiteindelijk gewonnen heb en dus nog zicht heb op mijn eerste titel hier in Miami.”

Berdych verslaat reuzendoder Dolgopolov in Miami

Tomas Berdych heeft zich in straight sets geplaatst voor de halve finale op het Master-toernooi in Miami. De 28-jarige tennisser uit Tsjechië stopte met 6-3 en 7-6 de opmars van Aleksandr Dolgopolov, die eerder dit toernooi al wist te winnen van Stanislas Wawrinka.

‘Birdman’ mag zich zodoende op gaan maken voor zijn derde halve finale in Key Biscane. In 2010 lukte het hem om de grote finale te halen, welke verloren ging tegen Andy Roddick.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.