Rafael Nadal – Nick Kyrgios: Live streaming Wimbledon

Alle tennisliefhebbers kijken vandaag uit naar de ontmoeting tussen Rafael Nadal (ATP-1) en het Australische talent Nick Kyrgios, de nummer 144 van de wereld. Deze partij staat om 15.30 uur Nederlandse tijd gepland op het centre court van Wimbledon.

De als tweede geplaatste Nadal wist op het heilige gras al te winnen van Martin Klizan, Lukas Rosol en Mikhail Kukushkin. Opvallend is dat de Spanjaard nog geen één partij won in straight sets.

Voorafgaand aan zijn wedstrijd tegen de talentvolle Kyrgios liet ‘Rafa’ weten dat hij zijn tegenstander zeker niet gaat onderschatten. ”Jonge spelers zijn erg gevaarlijk, zeker als ze iets speciaals hebben. Ze spelen zonder enige druk en zijn erg fit. Nick heeft een geweldige service en speelt erg agressief.”

Kyrgios gaat voor stunt tegen Nadal

De pas 19-jarige Kyrgios, die volgende week zijn debuut maakt in de top 100, kan gezien worden als dé verrassing van het toernooi. Hij wist achtereenvolgens te winnen van Stephane Robert, Richard Gasquet en Jiri Vesely.

De Australiër, die zestien maanden geleden nog de nummer 576 van de wereld was, is uiteraard erg blij met zijn plaats bij de laatste zestien. ”Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik ben”, aldus Kyrgios. ”Dit is nu al een geweldige mijlpaal in mijn loopbaan. Ik had nooit durven dromen dat ik nu al in de vierde ronde van een Grand Slam zou staan. Ik heb niets te verliezen tegen Nadal en ga mijn kansen die ik krijg proberen te verzilveren.”

Lees hier meer informatie over Tennis Wimbledon.

Nadal favoriet voor plaats in kwartfinale Wimbledon

Bookmaker Unibet heeft Nadal als favoriet neergezet in dit vierde ronde duel. Ik verwacht ook een overwinning van de 28-jarige Spanjaard en zet in op een 3-1 overwinning in sets.

Zie hier informatie over Wimbledon tennis.

Wedden op Wimbledon 2014

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.