Rafael Nadal en Novak Djokovic live stream Roland Garros vandaag

Rafael Nadal speelt zondag in de vierde ronde van Roland Garros tegen zijn landgenoot Roberto Bautista Agut. De negenvoudig winnaar speelt in de tweede partij van de dag op het Suzanne-Lenglen Court. De start is circa 13:00 uur. Novak Djokovic staat in de slotpartij op het centre court tegenover Albert Ramos-Vinolas.

De 28-jarige Bautista Agut behoort al sinds augustus 2014 bijna onafgebroken tot de top twintig van de ATP-ranking. Hij is zo’n soort speler die pendelt tussen tien en twintig op basis van consistentie, werklust en compleetheid, maar die de wapens mist om de stapjes te zetten naar de echte top.

Rafael Nadal – Roberto Bautista Agut

Dat blijkt ook uit zijn prestaties op de Grand Slams. De vierde ronde is typisch het eindstation van Bautista Agut, want dat is het moment dat hij andere geplaatste spelers tegenkomt. Acht keer belandde hij in de achtste finale van een major en nooit kwam hij voorbij die schifting.

Rafael Nadal heeft in de vorige rondes zijn opponenten verpulverd. In de derde ronde verloor hij welgeteld één game! Tegen RBA speelde hij tot nu toe slechts eenmaal, in mei 2014 op gravel, en dat eindigde in 6-4 6-3. Tegen Spaanse spelers staat de negenvoudig winnaar in Parijs op 131 zeges tegen slechts 23 nederlagen, waarvan op gravel 93 versus negen.

Novak Djokovic – Albert Ramos-Vinolas

Wedden op Tennis Roland Garros GettyVijf Spanjaarden vonden een weg naar de laatste zestien van Roland Garros 2017 en een van hen is Ramos-Vinolas. Hij bereikte vorige maand zijn hoogste ranking ooit, zeventiende, en stond in april in de finale van de masters in Monte Carlo. In het verleden was hij echter geen reuzendoder op gravel, want hij won maar drie van zijn zestien matches tegen toptienspelers.

Novak Djokovic schudde in de vorige ronde Schwartzman pas via een vijfsetter af, al won hij de laatste twee sets wel met tweemaal 6-1, waardoor hij al met al nooit echt serieus in de problemen kwam. Wel was hij opvallend veel aan het mopperen en kreeg hij het aan de stok met de umpire. Zijn goeroe Pepe Imaz keurt het vast af, want het past niet bij zijn “vrede en liefde” filosofie.

Voorspellingen Roland Garros vandaag

Maakt Rafael Nadal weer gehakt van zijn slachtoffer? Nadal noteert 1.02 en Roberto Bautista Agut 18.00. Voor het wedden op tennis levert de bet op winst niets op vandaag. Denk je dat RBA minstens een set wint, dan tippen we je bij 888sport in te zetten op de +2.5 set handicap op hem @3.10.

Live stream kijken doe je bij Kroon Sport.