Rafael Nadal speelt komend seizoen op Masters-toernooi Miami

Rafael Nadal maakt komend jaar zijn opwachting op het ATP 1000-toernooi in Miami. De 27-jarige Spanjaard meldde zich dit jaar af voor het hardcourttoernooi, nadat hij eerder het toernooi in Indian Wells op zijn naam had geschreven.

”Ik was erg teleurgesteld dat ik er dit jaar niet bij kon zijn en ik kijk uit naar mijn terugkeer in 2014”, aldus ‘Rafa’. ”Ik speel heel graag in Miami vanwege de prachtige locatie en grote steun van de fans.”

De nummer één van de wereld gaf ook aan dat hij in februari opnieuw afreist naar Zuid-Amerika, waar hij zijn opwachting maakt op het ATP 500-toernooi in Rio de Janeiro. In Buenos Aires en Acapulco hopen ze ook op de deelname van de gravelbijter.

Huta Galung eindigt het jaar in de top 100

Jesse Huta Galung is er voor het eerst in zijn carrière in geslaagd het seizoen af te sluiten bij de beste honderd tennissers ter wereld. De nummer drie van Nederland heeft dit te danken aan Guido Pella, die een hoop punten heeft verloren. Dankzij deze mijlpaal is de Haarlemmer ook zeker van deelname aan de Australian Open, die in januari 2014 van start gaat.

De Vroome verliest finale in Monterrey

Het Nederlandse talent Indy de Vroome heeft haar tweede Challenger-finale in Mexico niet in winst om kunnen zetten. De 17-jarige tennisster kwam met 6-4 en 3-0 voor, maar gaf deze voorsprong alsnog uit handen. Adriana Perez knokte zich terug en stapte uiteindelijk met een 4-6 6-4 en 6-3 overwinning van de baan.

Deze week speelt de Cromvoirtse opnieuw een $25.000 toernooi in Mexico. In de eerste ronde treft ze Susanne Celik, de nummer 471 van de wereld.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws