Rafael Nadal – Stanislas Wawrinka: Australian Open 2014 live streaming

Traditiegetrouw wordt de Australian Open afgesloten met de finale bij de heren. Topfavoriet Rafael Nadal (ATP-1) neemt het in deze finale op tegen Stanislas Wawrinka, de nummer acht van de wereld. Beide heren worden zondag 26 januari om 09.30 uur Nederlandse tijd op het Centre Court verwacht om hun partij af te werken.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Nadal mag zich opmaken voor zijn derde finale op de Open Australische Tenniskampioenschappen. De 27-jarige Spanjaard stond in 2009 voor het eerst in de eindstrijd. Deze partij wist hij destijds in vijf sets te winnen van eeuwige rivaal Roger Federer. Drie jaar later was het opnieuw raak voor ‘Rafa’. In een van de beste Grand Slam finales ooit liep het ditmaal minder goed af voor Nadal, die in vijf fantastische sets onderuit ging tegen Novak Djokovic.

Blaar in handpalm herstelt goed

De blaar in de linker handpalm van Nadal lijkt het de dag beter te herstellen. ”De blaar herstelt goed”, aldus Nadal. ”We doen de juiste dingen voor het herstelproces. De blaar doet geen pijn in het normale leven. Het enige probleem is de positie van de blaar bij het spelen van tennis, maar we proberen het zo goed mogelijk af te dekken.”

”We hebben de tape een stuk smaller gemaakt”, vertelt Nadal. ”Ik weet dat er een risico is dat de tape kan gaan schuiven, maar ik kan op deze manier wel makkelijker mijn spel spelen. Het enige probleem is dat ik niet weet hoe vaak ik de tape kan vervangen, aangezien hier een verzorger voor nodig is.”

Nadal gewaarschuwd voor goede spel Wawrinka

‘Rafa’ verloor in twaalf ontmoetingen nog nooit van Wawrinka. Toch is de 27-jarige Spanjaard gewaarschuwd voor het goede spel van de huidige nummer acht van de wereld. ”Hij speelt beter dan ooit en is een speler die van iedereen kan winnen. Als ik vandaag niet mijn beste spel speel, dan weet ik zeker dat ik in drie sets ga verliezen.”

Verdien geld dankzij Nadal

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Nadal en Wawrinka, kunt u ook geld verdienen dankzij de Spanjaard. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Win officiële Australian Open 2014 Goodies!

Altijd al in het bezit willen komen van een officiële spelers handdoek of een officieel programmaboek van de Australian Open? Doe dan tussen woensdag 22 januari en zondag 26 januari mee aan onze GrandSlamToernooi.nl Competition! Lees voordat je meedoet eerst even de spelregels goed door in het artikel op onze website!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014