Rafael Nadal tegen Bernard Tomic: Live streaming Australian Open 2014

Rafael Nadal (ATP-1) speelt vandaag zijn eerste ronde partij op de Australian Open 2014. De 27-jarige Spanjaard neemt het in deze openingsronde op tegen publiekslieveling Bernard Tomic, de nummer 57 van de wereld. Deze wedstrijd begint om 09.00 uur Nederlandse tijd in de Rod Laver Arena, het grootste stadion op Melbourne Park.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Voor ‘Rafa’ wordt het zijn eerste wedstrijd op de Open Australische Tenniskampioenschappen sinds januari 2012. Na afloop van de loting voor de editie van 2014 liet de Spanjaard weten niet erg blij te zijn met de naam die uit de koker rolde. ”Dit is niet de meest ideale tegenstander om te beginnen aan een Grand Slam”, aldus Nadal. ”Ik hoop dat ik mijn beste spel kan spelen, zodat ik niet in de problemen kom tegen Tomic.”

Rafter geeft Tomic kans tegen Nadal

Tegenstander Tomic maakt zich ondanks zijn 21-jaar alweer op voor zijn zesde Australian Open. Zijn beste jaar kende hij in 2012, toen hij het wist te schoppen tot de laatste zestien. In het afgelopen tennisjaar slaagde Tomic er niet in om door te breken, ‘Bernie’ kwam vaker negatief dan positief in het nieuws. Toch kende de jonge Australiër een goede voorbereiding met een finaleplaats op het ATP-toernooi in Sydney.

David Cup-captain Patrick Rafter verwacht dat zijn pupil het Nadal erg moeilijk kan maken. ”In het verleden speelde Bernie nog erg wisselvalig in dit soort wedstrijden, hierin is hij erg verbeterd. Als hij zijn eigen spel speelt en zich volledig kan focussen, dan is het een erg moeilijk om hem te verslaan. Rafa weet dit en is zeker niet blij met deze loting.”

Nadal verloor nog nooit tegen Tomic op Australian Open

De enige eerdere ontmoeting tussen Nadal en Tomic vond drie jaar geleden plaats op de Australian Open. ‘Rafa’ boekte in de derde ronde van dit grote tennisevenement een straight sets overwinning op de toen 18-jarige Tomic. Het werd uiteindelijk 6-2 7-5 en 6-3 voor de latere halve finalist.

Ik denk dat Nadal ook tijdens deze tweede ontmoeting met de Australiër weinig in de problemen komt. Tomic begint vermoedelijk erg opportunistisch, maar zal in de loop van de partij steeds meer fouten gaan maken. Ik verwacht een overwinning in vier sets voor de huidige nummer één van de wereld.

Verdien geld dankzij Nadal

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Nadal en Tomic, kunt u ook geld verdienen dankzij de Spanjaard. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014