Rafael Nadal – Teimuraz Gabashvili: Live streaming Monte Carlo Tennis

Rafael Nadal (ATP-1) begint vandaag aan de jacht richting zijn negende Masters-titel in Monte Carlo. De als eerste geplaatste Spanjaard gaat zijn openingswedstrijd spelen tegen Teimuraz Gabashvili, de nummer 58 van de wereld. Beide heren verschijnen om 13.30 uur op het Centre Court.

”Het is mijn favoriete deel van het tennisjaar”, aldus Nadal over het gravelseizoen, dat deze week officieel van start is gegaan in Europa. Dit is natuurlijk geen verrassing, aangezien de huidige nummer één van de wereld zijn meeste successen boekt op het gemalen baksteen. Naast zijn acht titels op de Monte Carlo Masters was Nadal ook acht keer de sterkste op Roland Garros en in Barcelona. Op het Masters-toernooi in Rome mocht hij zeven keer de trofee omhoog houden.

”In de laatste acht tot negen jaar heb ik veel successen gehad op deze toernooien”, vertelt Nadal. ”Dat maakt het erg speciaal als ik ieder jaar terugkeer. Ik kijk uit naar de komende anderhalve maand en hoop op veel overwinningen.”

Nadal ongeslagen tegen Gabashvili

Wil Nadal de eerste horde overleven, dan moet hij zien af te rekenen met de 28-jarige Gabashvili uit Rusland. Drie keer eerder stonden ze tegenover elkaar en ‘Rafa’ was telkens de sterkste. De laatste onderlinge partij vond drieënhalf jaar geleden plaats op de US Open, het werd toen 7-6 7-6 en 6-3 voor Nadal.

Live streaming tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd Nadal – Gabashvili LIVE volgen op de live stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.