Raonic – Becker in Newport

De als derde geplaatste Milos Raonic (ATP-23) zal op donderdag 12 juli af moeten rekenen met qualifier Benjamin Becker (ATP-112). De Canadees en Duitser zullen Vermoedelijk rond 18.30 uur Nederlandse tijd op de baan verschijnen, om hun tweede ronde partij van het Campbell’s Hall of Fame Tennis Championships af te werken.

Raonic en Becker hebben dit jaar al één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Op het hardcourt in Memphis was de 21-jarige Raonic met twee maal 6-4 te sterk voor zijn tien jaar oudere opponent. De Canadees speelt sowieso erg sterk op snelle banen, aangezien de drie ATP-toernooien die hij winnend afsloot op hardcourt werden gespeeld.

Bwin verwacht dat Raonic ook de tweede ontmoeting met Becker gaat winnen. Op de lange nummer 23 van de wereld staat een notering van 1.18. Wanneer Becker de kwartfinales in Newpot haalt, dan keert Bwin 4.50x uw inleg uit.

Voorbeschouwing: Kei Nishikori – Rajeev Ram

De eerste kwartfinale van het Campbell’s Hall of Fame Tennis Championships, gaat tussen de als tweede geplaatste Kei Nishikori (ATP-18) en de thuisspelende Rajeev Ram (ATP-118). Beide heren gaan rond 21.30 uur Nederlandse tijd hun wedstrijd spelen op het centre court in Newport.

Nishikori bereikte de laatste acht in Newport door achtereenvolgens te winnen van ”onze” Sijsling en de Belg Olivier Rochus. Ondanks het feit dat beide tegenstanders buiten de top-100 stonden, had de nummer 18 van de wereld toch veel moeite om ze te verslaan. Met Ram treft Nishikori een derde tegenstander op rij, die buiten de top-100 bivakkeert. Voor op een ATP-toernooi kan er gesproken worden van een droomloting.

De 28-jarige Ram is voornamelijk actief in het Challenger circuit. Om deel te nemen aan de meeste ATP-toernooien, dient hij zich te kwalificeren via het kwalificatietoernooi. Dit geldt ook voor de Grand Slam toernooien. Tot dusver lukte het hem niet om het hoofdschema van een ”Slam” te behalen. In Melbourne verloor hij in de eerste kwalificatieronde en afgelopen maand op Wimbledon in de laatste kwalificatieronde.

Nishikori is aan zijn stand verplicht om deze partij te winnen, vindt ook Bwin. Op de Jappaner staat een quote van 1.26. Ram moet het doen met een notering van 3.60.

Overige wedstrijden donderdag 12 juli

Naast de bovenstaande wedstrijden, worden er vandaag nog twee andere partijen gespeeld in Newport. Deze kunt u hieronder bekijken, bijgevoegd zijn de noteringen van Bwin.

17.00 uur: Levine (2.02) – Harrison (1.70)
20.00 uur: Sela (3.00) – Hewitt (1.35)

Wedden op Tennis met bwin