Raonic vs Troicki bij The Rogers Cup

Op de tweede dag van The Rogers Cup in het Canadese Toronto, staat de thuisspelende Milos Raonic (ATP-24) tegenover de Serviër Viktor Troicki (ATP-33). De wedstrijd zal komende nacht om 1.00 uur  Nederlandse tijd afgewerkt worden op de hoofdbaan in Toronto. Op het spel staat een derde ronde in het ATP-Masters toernooi, dat in 1881 voor het eerst georganiseerd werd.

De rechtshandige Raonic kan op hardcourt betere cijfers overhandigen dan zijn 26-jarige tegenstander. De Canadees wist in twaalf wedstrijden acht keer te winnen. Troicki boekte in dertien pogingen slechts zes zeges. Ook wanneer er gekeken wordt naar de hardcourt prestaties in de gehele carriére, dan heeft Raonic de beste papieren.

Unibet gaat ook uit van een overwinning van Raonic. Op de lange hardhitter staat een notering van 1.22. Wanneer Troicki zijn zevende hardcourt overwinning weet te boeken, dan keert Unibet 4.10x uw inleg uit.

Voorbeschouwing: Tommy Haas – David Nalbandian

Vier uur eerder wordt in Toronto ook de eerste ronde partij gespeeld tussen Tommy Haas (ATP-25) en David Nalbandian (ATP-38). De twee oudgediende zullen hun, net als Raonic en Troicki, hun partij afwerken op het centre court.

Haas en Nalbandian hebben drie keer eerder tegen elkaar gespeeld, in 2002, in 2005 en in 2007. Alle drie de wedstrijden gingen naar de inmiddels 34-jarige Duitser. Mede door blessureleed hebben de heren na 2007 niet meer de mogelijkheid gekregen om een onderling duel te spelen.

Voor deze vierde wedstrijd wordt Haas opnieuw gezien als de favoriet. Op de verliezend finalist van het ATP-toernooi in Washington staat een quote van 1.60. De 30-jarige Nalbandian moet het doen met een notering van 2.28.

Overige wedstrijden

Naast de hierboven genoemde wedstrijden, worden er uiteraard meer partijen afgewerkt op het ATP 1000-toernooi in Toronto. Een aantal partijen zijn hieronder opgesomd. Bijgevoegd zijn de noteringen van Unibet.

Querrey (1.34) – Melzer (3.15)
Anderson (1.90) – Youzhny (1.86)
Ebden (3.80) – Fish (1.25)
Isner (1.10) – Andujar (6.50)
Monaco (1.27) – Pospisil (3.60)