Richel Hogenkamp – Kaia Kanepi: Live streaming WTA Bastad

Richel Hogenkamp (WTA-152) kan zich donderdag 17 juli opnieuw plaatsen voor de kwartfinale op het WTA-toernooi in Bastad. De 22-jarige Doetinchemse moet dan wel zien te winnen van Kaia Kanepi (WTA-54) uit Estland. Deze wedstrijd wordt om 15.30 uur gespeeld op het center court.

Qualifier Hogenkamp is al drie wedstrijden op rij ongeslagen op het Zweedse gravel. Ze bereikte dinsdag de tweede ronde na een knappe overwinning op Anna Schmiedlova. De Slowaakse werd met 6-3 en 6-1 aan de kant gezet door onze landgenote.

Kanepi, vorige week nog winnares op het ITF-toernooi in Biarritz, rekende in de eerste ronde af met Johanna Larsson. Het werd 6-2 4-6 en 7-5 voor de inmiddels 29-jarige tennisster. De Estse wist dit jaar twaalf van haar zeventien gravelwedstrijden in winst om te zetten.

Eerste ontmoeting tussen Hogenkamp en Kanepi

Hogenkamp en Kanepi stonden nog nooit eerder tegenover elkaar op het hoogste niveau. Bookmaker Unibet heeft de ervaren Kanepi aangewezen als favoriet in dit tweede ronde duel. Ik verwacht zelf een verrassende overwinning van Hogenkamp. Mocht dit ook daadwerkelijk gebeuren, dan speelt de Nederlandse in de kwartfinale tegen Mona Barthel.

De Bakker uitgeschakeld in Bogota

Thiemo de Bakker heeft zich afgelopen nacht niet weten te plaatsen voor de kwartfinale op het ATP-toernooi in Bogota. Na zijn knappe overwinning op Kevin King, kon onze landgenoot niet opnieuw voor een verrassing zorgen.

De 25-jarige Hagenaar verloor in straight sets van thuisspeler Alejandro Gonzalez. Na iets meer dan één uur tennis stond er een 6-3 en 6-4 eindstand op het scorebord. Volgende week komt De Bakker in actie op het toernooi in Atlanta.

Live streaming WTA Bastad

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden.