Robin Haase – Aleksandr Nedovyesov: Live streaming ATP Casablanca

De 26-jarige Robin Haase (ATP-47) komt woensdag 9 april voor het eerst in actie op het ATP 250-toernooi in Casablanca. Voor een plaats in de tweede ronde gaat hij spelen tegen Aleksandr Nedovyesov (ATP-77) uit Kazachstan. Deze partij staat om 15.00 uur Nederlandse tijd gepland op het court central.

Voor Haase is het de derde vier keer dat hij meedoet aan het Grand Prix Hassan II toernooi. In 2011 en 2012 strandde hij al in de eerste ronde, maar afgelopen jaar stond hij in de kwartfinale. Na overwinningen op Roberto Bautista-Agut en Kenny de Schepper, verloor hij uiteindelijk van Martin Klizan. Haase heeft deze week dus een aantal punten te verdedigen voor de wereldranglijst.

Dit jaar heeft de Hagenaar nog maar weinig succes gehad op het gemalen baksteen. Haase verkoos het spelen van graveltoernooien in Zuid-Amerika boven het ABN AMRO Toernooi in eigen land, maar verloor in twee van de drie toernooien al in de openingsronde. Alleen in Buenos Aires bereikte hij de kwartfinale, waarna hij moest opgeven tegen Tommy Robredo.

Haase favoriet voor plaats in tweede ronde Casablanca

Eén keer eerder stond de partij Haase – Nedovyesov op het programma. Deze wedstrijd werd maar liefst negen jaar geleden afgewerkt op een Future-toernooi. Het was destijds Haase die met een drie sets overwinning van de baan stapte. De 26-jarige Nederlander is ook vandaag de favoriet voor de zege.

Live stream tennis Casablanca

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.