Robin Haase boekt mooie overwinning op ATP Halle

Robin Haase is zijn voorbereiding op Wimbledon 2014 goed begonnen. De 27-jarige Hagenaar won zijn eerste graswedstrijd in straight sets van Richard Gasquet, de nummer veertien van de wereld. Het werd 6-4 en 6-4 voor onze landgenoot, die hiermee zijn eerste overwinning ooit boekte in Halle.

Haase speelde een goede partij en pakte in de zevende game een break voorsprong. Deze gaf hij vervolgens niet meer uit handen, waarna hij de eerste set met een ace in zijn voordeel besliste. Ook in het tweede bedrijf werd dankzij één break beslist.

In de tweede ronde gaat Haase spelen tegen Alejandro Falla, die op plaats 69 staat. Beide heren stonden nog nooit tegenover elkaar op professioneel niveau.

Sijsling verliest eerste graswedstrijd van 2014

Igor Sijsling heeft zijn eerste wedstrijd op gras niet kunnen opluisteren met een overwinning. De nummer twee van Nederland ging in de openingsronde op het toernooi van Queen’s in straight sets onderuit tegen Dmitry Tursunov: 6-3 6-4.

Sijsling schopte het vorig jaar tot de laatste zestien op het ATP-toernooi van Queen’s, hij verloor uiteindelijk van Jo-Wilfried Tsonga. Omdat vandaag al in de eerste ronde onderuit ging, zal de Amsterdammer de nodige punten voor de wereldranglijst verliezen.

Live streaming grastoernooien Halle en Queen’s

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.