Robin Haase – Denis Istomin: Live streaming kwartfinale ATP Boekarest

Robin Haase (ATP-50) speelt vrijdag 25 april om 12.30 uur voor de tweede keer dit jaar de kwartfinale op een ATP-toernooi. Tegenstander in deze kwartfinale is Denis Istomin, de nummer 53 van de wereldranglijst.

De Hagenaar boekte gisteren een knappe 6-3 6-3 overwinning op de als tweede geplaatste Mikhail Youzhny. Opvallend is dat Haase in de vijf voorgaande ontmoetingen nog nooit wist te winnen van de 31-jarige Rus. Met het bereiken van de laatste acht, heeft Haase voor het eerst sinds oktober 2013 weer zich op een halve finale. Een half jaar geleden plaatste hij zich uiteindelijk ook voor de eindstrijd, welke verloren ging tegen Tommy Haas.

Wil Haase opnieuw doorgaan naar de halve finale van een ATP-toernooi, dan moet hij vandaag zien af te rekenen met de 27-jarige Istomin. De Oezbeek plaatste zich in drie sets voor de halve finale, hij versloeg thuisspeler Adrian Ungur met 4-6 6-0 en 6-3.

Grigor Dimitrov – Sergiy Stakhovsky

De vierde en laatste kwartfinale die vandaag op het programma staat gaat tussen Grigor Dimitrov (ATP-16) en Sergiy Stakhovsky (ATP-92). Beide heren worden om 15.30 uur op de baan verwacht.

Topseed Dimitrov won in de tweede ronde van Jiri Vesely, het werd 7-6 en 6-2 voor de Bulgaar. ”Het is nooit makkelijk om voor het eerst tegen iemand te spelen”, aldus Dimitrov. ”Ik heb hem de laatste maanden gevolgd, dus ik wist wel wat ik ongeveer kon verwachten. Ik ben blij met de manier waarop ik gespeeld heb en met het feit dat ik het in straight sets af heb kunnen maken.”

De huidige nummer zestien van de wereld start als grote favoriet aan zijn tweede ontmoeting met Stakhovsky. De 28-jarige tennisser uit Oekraïne leidt opvallend genoeg wel in onderlinge ontmoetingen, hij versloeg ‘Dimi’ namelijk drie jaar geleden op het Masters-toernooi in Miami.

Live streaming Haase – Istomin

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd tussen Robin Haase en Denis Istomin LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.