Robin Haase – Dmitry Tursunov: Tweede ronde ATP Nice 2014

Top 50-speler Robin Haase (ATP-50) heeft woensdag 21 mei de mogelijkheid om zich de plaatste voor de laatste acht tennissers op het Open de Nice Côte d’Azur 2014. De Hagenaar moet dan wel zien af te rekenen met Dmitry Tursunov, de nummer 32 van de wereld. Deze partij staat om 15.30 uur gepland op Court 1.

De 27-jarige Haase plaatste zich gisteren gemakkelijk voor de tweede ronde op dit graveltoernooi. Hij won met grote cijfers van de Italiaan Filippo Volandri, het werd 6-2 en 6-3. Later op de dag was Haase ook in het dubbelspel succesvol. Samen met Andre Bergmann uit Duitsland won hij van het als vierde geplaatste koppel Eric Butorac / Raven Klaasen.

Haase favoriet tegen Tursunov

Bookmaker Unibet verwacht dat Haase zich opnieuw gaat plaatsen voor de kwartfinale op het Open de Nice Côte d’Azur. Dit is enigszins opvallend, aangezien de vorige ontmoeting op gravel gewonnen werd door de 32-jarige Tursunov. Op het Masters-toernooi in Monte Carlo trok de ervaren Rus met 6-1 5-7 en 6-3 aan het langste eind.

Programma woensdag 21 mei ATP Nice

Court Central
11.00 uur: John Isner – Jack Sock
12.30 uur: Edouard Roger-Vasselin – Leonardo Mayer
14.00 uur: Ernests Gulbis – Martin Klizan
15.30 uur: Gilles Simon –

Court 1
11.00 uur: Albert Montanes – Sam Querrey
12.30 uur: Carlos Berlocq – Nicolas Mahut
14.00 uur: Federico Delbonis – Paul-Henri Mathieu
15.30 uur: Robin Haase – Dmitry Tursunov

Live streaming ATP-toernooi Nice

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.