Robin Haase en Igor Sijsling komende week actief op Monte Carlo Masters

Robin Haase en Igor Sijsling zijn de enige Nederlanders die komende week hun opwachting maken op het ATP 1000-toernooi in Monte Carlo. Haase neemt het in de eerste ronde op tegen Dmitry Tursunov en de 26-jarige Sijsling is gekoppeld aan Jeremy Chardy uit Frankrijk.

Voor Haase en Tursunov wordt de eerste onderlinge ontmoeting, ‘Sijs’ en Chardy troffen elkaar één keer eerder. Op het Challenger-toernooi in Alphen aan de Rijn 2007 was Chardy al eens te sterk voor Sijsling. Bij een eventuele zege wacht in de tweede ronde voor beide Nederlanders een erg sterke tegenstander. Voor Haase wacht dan Tomas Berdych en Sijsling krijgt te maken met David Ferrer.

Terwijl Sijsling zijn debuut maakt in Monte Carlo, speelt de 27-jarige Haase voor de derde maal op het prestigieuze graveltoernooi. Zijn beste jaar kende hij in 2012, toen hij het schopte tot de laatste acht. Afgelopen jaar verloor de Hagenaar al in de openingsronde van Edouard Roger-Vasselin.

Djokovic en Nadal favorieten voor titel in Monte Carlo

Wie anders dan Novak Djokovic en Rafael Nadal, de winnaar en runner-up van afgelopen jaar worden vooraf bestempeld als dé twee grote favorieten voor de eindzege op de Monte Carlo Masters 2014. De twee toppers hoeven in de eerste ronde nog niet in actie te komen, aangezien de acht hoogst geplaatste spelers in de eerste ronde genieten van een bye.

Live stream tennis Monte Carlo Masters

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.