Robin Haase en Jesse Huta-Galung: Livestream dubbel ATP-toernooi Wenen

Robin Haase en Jesse Huta-Galung spelen vandaag hun eerste dubbelwedstrijd op het ATP 250-toernooi in Wenen. Het Nederlandse koppel gaat het opnemen tegen Duits / Oostenrijkse duo Christopher Kas / Oliver Marach. Deze partij staat om 15.30 uur gepland.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Haase en Huta Galung hebben één keer eerder als koppel een officiële wedstrijd gespeeld. Dit was in 2011 tijdens de Davis Cup ontmoeting tussen Nederland en Zuid-Afrika. Het Nederlandse koppel verloor de confrontatie tegen Kevin Anderson en Rik de Voest met 3-1 in sets.

De Nederlanders zijn vaak actief in het dubbelspel, weliswaar met wisselende partners. Haase bereikte in januari 2013 zijn hoogtepunt, door het behalen van de dubbelfinale van de Australian Open. Aan de zijde van Igor Sijsling verloor hij helaas in straight sets van de als eerste geplaatste ”Bryan Brothers”.

Huta-Galung kent ook een succesvol dubbeljaar. De Haarlemmer won onlangs samen met Igor Sijsling het Challenger-toernooi in Mons en hij stond in de dubbelfinale in Rotterdam, Saint Brieuc en Marburg. Daarnaast bereikte hij onder andere op het Topshelf Open toernooi in Den Bosch nog de halve finale.

Ervaren dubbelaars

Tegenstanders Kas en Marach kunnen omschreven worden als ervaren dubbelspelers. In het tennisjaar 2002 speelde ze hun eerste wedstrijden samen, maar sinds dit seizoen lijken ze een vast koppel te zijn geworden. Kas en March hebben beide een aantal ATP- en Challenger-toernooien gewonnen in het dubbelspel.

Kas en March favoriet voor de overwinning

Bookmaker Unibet heeft de dubbelspecialisten Kas en Marach aangewezen als favorieten voor deze wedstrijd. Wij hebben zelf ingezet op een overwinning van het Nederlandse duo Haase / Huta-Galung.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws