Robin Haase en Kiki Bertens in actie op Topshelf Open 2013

BertensDe beste Nederlanders op dit moment, Robin Haase (ATP-58) en Kiki Bertens (WTA-59), mogen op de eerste dag van Topshelf Open 2013 gelijk aan de bak. Haase gaat om 12.30 uur spelen tegen Leonardo Mayer (ATP-85). Anderhalf uur eerder begint Bertens aan haar partij tegen Anabel Medina Garrigues (WTA-79).

Voor de 21-jarige Bertens wordt het haar eerste graswedstrijd van dit jaar. In totaal heeft ze vier graswedstrijden gespeeld in haar carrière, waarvan ze er één wist te winnen. Dit was op het heilige gras van Wimbledon.

Bertens zal als favoriet beginnen aan haar wedstrijd met de Spaanse Medina Garrigues, die vorig jaar de tweede ronde bereikte in Rosmalen.

Robin Haase – Leonardo Mayer

Kopman Robin Haase staat in de eerste ronde tegenover de Argentijn Leonardo Mayer. De 26-jarige Nederlander speelde al één keer eerder tegen de nummer 85 van de wereld. Op het Challenger-toernooi in Dallas 2012, was Haase in straight sets te sterk voor zijn tegenstander.

Bookmaker Unibet verwacht dat Haase ook deze tweede ontmoeting met Mayer gaat winnen. Bij een overwinning is de Nederlander verzekerd van minimaal 20 ATP-punten.

Huta Galung en Krajicek spelen op openingsdag Topshelf Open 2013

Naast Haase en Bertens maken ook Jesse Huta Galung (ATP-167) en Michaella Krajicek (WTA-817) hun opwachting op de eerste dag van het grastoernooi van Rosmalen.

”Misa” is de eerste die in actie gaat komen. De Nederlandse tennisster, die dankzij een wildcard mag deelnemen aan dit laatste voorbereidingstoernooi op Wimbledon, staat in de openingsronde tegenover Silvia Soler-Espinosa (WTA-73). Deze wedstrijd begint om 14.30 uur op het Centre Court.

De vierde Nederlander die vandaag op de hoofdbaan in Rosmalen verschijnt, is Jesse Huta-Galung. De 27-jarige Huta-Galung heeft in Daniel Brands (ATP-57) een pittige tegenstander, aangezien hij zijn voorgaande twee duels tegen de Duitser niet wist te winnen.

Verdien geld dankzij Bertens

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Bertens en Medina Garrigues, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlandse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws