Robin Haase – Filippo Volandri: Live streaming ATP Nice

Robin Haase (ATP-50) begint zijn vierde deelname aan het Open de Nice Côte d’Azur met een wedstrijd tegen Filippo Volandri (ATP-97) uit Italië. Deze partij staat om 12.30 uur gepland op het centre court.

In de voorgaande drie edities waar Haase zijn opwachting maakte, schopte hij het twee keer tot de kwartfinale. Dit was ook afgelopen jaar het geval, na overwinningen op Marinko Matosevic en John Isner. Gael Monfils was uiteindelijk een maatje te groot. Zeker geen schande aangezien ‘La Monf’ uiteindelijk de finale bereikte.

Haase favoriet in partij tegen Volandri

De nummer één van Nederland is voor mij de grote favoriet in dit eerste ronde duel. Naast het feit dat Haase een stuk hoger staat op de wereldranglijst, wist hij ook de eerdere ontmoeting met Volandri in winst om te zetten. Mocht de Hagenaar ook daadwerkelijk winnen, dan wacht de als vijfde geplaatste Dmitry Tursunov in de tweede ronde.

Programma dinsdag 20 mei ATP Nice

11.00 uur: Bernard Tomic – Martin Klizan
12.30 uur: Robin Haase – Filippo Volandri
13.30 uur: Julien Benneteau – Carlos Berlocq
15.00 uur: Kenny de Schepper – Jack Sock
18.00 uur: Domini Thiem – Steve Johnson

Sijsling verliest eerste ronde in Dusseldorf

Igor Sijsling is er niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken op het graveltoernooi in Dusseldorf. De 26-jarige Nederlander verloor zijn eerste wedstrijd van Jiri Vesely, die maar liefst 52 plaatsen lager staat op de wereldranglijst. Het werd 7-6 6-3 voor de ui Tsjechie afkomstige Vesely.

Door zijn vroegtijdige nederlaag levert ‘Sijs’ veel punten in voor de ATP-ranglijst, hij schopte het vorig jaar namelijk tot de halve finales. Wel heeft hij nog een week de tijd om zich voor te bereiden op Roland Garros 2014.

Live streaming Robin Haase – Filippo Volandri

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.