Robin Haase – Gilles Simon: Live streaming Wimbledon 2014

Robin Haase (ATP-53) krijgt vandaag zijn mogelijkheid om zijn beste prestatie op Wimbledon te evenaren. De 27-jarige Hagenaar moet dan wel zien te winnen van Gilles Simon, de nummer 44 van de wereldranglijst. Haase en Simon worden om 16.00 uur Nederlandse tijd op Court 16 verwacht. Deze wedstrijd is live te volgen via Unibet TV.

Haase boekte maandag een mooie overwinning op de als eenendertigste geplaatste Vasek Pospisil. Tijdens de persconferentie na afloop van zijn wedstrijd bleef de Hagenaar erg zakelijk: ”Ik ben blij dat ik gewonnen heb. Het was gelukkig goed genoeg. Ik heb goed geserveerd en de paar kansen die ik kreeg kon ik pakken.”

In het vervolg van de persconferentie deed Haase een opvallende uitspraak, waaruit bleek dat hij  niet blij is met de tennispers uit Nederland. ”Eigenlijk ga ik met tegenzin naar deze persconferentie. Ik ga voortaan korte en saaie antwoorden geven en dat is voor niemand leuk. Het is elke keer hetzelfde, want ik word tachtig procent van de keren verkeerd gequoot.”

Simon favoriet in derde ontmoeting met Haase

Simon is door bookmaker Unibet neergezet als favoriet voor een plaats in de derde ronde op het magische Wimbledon. Twee keer eerder stonden de twee tennissers tegenover elkaar. De eerste ontmoeting stond zes jaar geleden op het programma op het indoortoernooi in Zagreb, Haase won in straight sets. Vijf jaar later nam Simon in Marseille zijn revanche op onze landgenoot.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Haase en Simon, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.