Robin Haase – Grigor Dimitrov: Live streaming BNP Paribas Open 2014

Robin Haase (ATP-46) speelt maandagnacht 10 maart om 01.00 uur Nederlandse tijd zijn tweede ronde partij op het prestigieuze Masters-toernooi in Indian Wells. De 26-jarige Hagenaar moet flink aan de bak, hij neemt het namelijk op tegen Grigor Dimitrov, de huidige nummer 16 van de wereld.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Na zijn gewonnen wedstrijd tegen qualifier John Patrick Smith, werd Haase gevraagd om een reactie over zijn eerstvolgende tegenstander in Indian Wells. ”Hij is vorig jaar sterk geëindigd en ook dit seizoen goed begonnen. Hij is in vorm, dus het zal voor mij heel moeilijk worden. Ik speelde aan het begin van het seizoen tegen hem in Brisbane en hoewel ik vond dat ik toen helemaal niet slecht speelde kreeg ik toch op mijn broek.”

Dimitrov favoriet voor plaats in derde ronde Indian Wells

Ik verwacht dat ‘Dimi’ zich plaatst voor de derde ronde op het BNP Paribas Open. Op de 22-jarige Bulgaar staat een quote van 1.12. Wanneer Haase voor een verrassing weet te zorgen, dan keert bookmaker Unibet 6.25x uw inleg uit.

Del Potro meldt zich af voor wedstrijd tegen Lopez

Juan Martin Del Potro heeft zich teruggetrokken voor het hoofdtoernooi in Indian Wells. De verliezend finalist van vorig jaar heeft dit besluit genomen naar aanleiding van aanhoudende pijn in zijn pols. De Argentijn zou aanvankelijk aantreden tegen Feliciano Lopez, die nu speelt tegen lucky loser James Ward.

”Elke dag voel ik pijn. Het is beter om nu één toernooi te missen, dan misschien een heel seizoen”, aldus ‘DelPo’ tegen de pers in Indian Wells. ”Het doel is om Miami weer te kunnen spelen.”

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws