Robin Haase – Henri Laaksonen: Live streaming ATP Gstaad

De als zevende geplaatste Robin Haase (ATP-51) kan zich vandaag voor het tweede achtereenvolgende jaar plaatsten voor de kwartfinale op het Crédit Agricole Suisse Open in Gstaad. Hij speelt om 12.30 uur tegen Henri Laaksonen (ATP-31) uit Zwitserland.

Haase, eerder deze week te sterk voor Aleksandr Nedovyesov, werd gisteren verrast met een geit. Na zijn verloren finale van 2013 grapte hij dat hij dit jaar minimaal een geit of een varken verwachtte als present in Gstaad. Deze grap maakte hij naar aanleiding van het geschenk dat Roger Federer in ontvangst mocht nemen, hij kreeg namelijk een koe.

”Dit is een leuke verrassing, ik had het niet verwacht. Ik wist ook niet dat geiten hier zo groot waren”, lachte Haase.

Haase favoriet voor kwartfinale Gstaad

Bookmaker Unibet heeft de 27-jarige Haase, die zijn vorige ontmoeting met Laaksonen gemakkelijk wist te winnen, aangewezen als grote favoriet in deze partij. Ik verwacht zelf ook een mooie zege voor de Nederlander. Mocht Haase zich plaatsten voor de laatste acht, dan treft hij mogelijk topseed Mikhail Youzhny.

Thiemo de Bakker – Kevin Anderson

Thiemo de Bakker (ATP-142) is de tweede Nederlander die vandaag op ATP-niveau in actie komt. De Hagenaar treft de als tweede geplaatste Kevin Anderson (ATP-17) op het toernooi in Atlanta. Deze partij begint om 22.00 uur Nederlandse tijd.

De Bakker, als lucky loser toegelaten op dit ATP-toernooi, was in de openingsronde veel te sterk voor Steven Diez. In de tweede ronde speelt onze landgenoot tegen een speler van een ander kaliber, namelijk Anderson. De 28-jarige Zuid-Afrikaan had dankzij beschermde ranking een bye in de eerste ronde.

Eén keer eerder stonden De Bakker en Anderson tegenover elkaar op het hoogste niveau. Deze partij vond drie jaar geleden plaats in Oeiras. Het was uiteindelijk Anderson die zich dankzij een driesetter plaatste voor de tweede ronde. Waar Anderson sindsdien de weg naar boven inzette, zakte De Bakker steeds verder weg op de wereldranglijst.

Live streaming ATP Gstaad

Heb je een account bij Unibet, dan kun je deze wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden.