Robin Haase – Jo-Wilfried Tsonga: Halve finale ATP Wenen livestream

Hagenaar Robin Haase (ATP-63) kan zich zaterdag 19 oktober plaatsen voor de finale van het Erste Bank Open toernooi in zijn geliefde Oostenrijk. De 26-jarige Nederlander moet voor een plek in de finale zien af te rekenen met de als eerste geplaatste Jo-Wilfried Tsonga (ATP-8). Deze wedstrijd staat niet voor 15.00 uur gepland.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De Nederlander bereikte de laatste vier in Wenen via een knappe overwinning op Fabio Fognini. Na het verlies van het eerste bedrijf in de tiebreak, liet Haase zijn opponent in het vervolg kansloos. Haase won de partij binnen 85 minuten met 6-7 6-1 en 6-1. In de gehele partij verloor hij slechts zes punten op eigen service.

Eerste ATP-finale op hardcourt

De 26-jarige Haase is nog één overwinning verwijderd van zijn eerste ATP-finale op hardcourt. De Hagenaar won in zijn carriére twee titels, deze behaalde hij beide op het graveltoernooi in Kitzbühel. In 2011 en 2012 was Haase de sterkste op dit ATP 250-toernooi.

Om de finale in Wenen te bereiken zal de Nederlander flink aan de bak moeten, aangezien hij te maken krijgt met top 10-speler Tsonga. Haase en Tsonga hebben één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Deze confrontatie vond eerder dit jaar plaats op het Masters-toernooi in Madrid. De hoog geklasseerde Fransman was op nipte wijze te sterk voor de nummer 63 van de wereld: 7-6 7-6.

Tsonga favoriet voor finaleplaats

Hoewel wij hopen op een sensatie van Haase, verwachten wij toch dat Tsonga zich gaat plaatsen voor de finale in Wenen. Na drie knappe overwinningen op rij, zal de Fransman een maatje te groot zijn voor onze landgenoot.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Haase en Tsonga, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws