Robin Haase – Joao Souza: Live streaming ATP Sao Paulo 2014

Debutant Robin Haase (ATP-45) speelt maandag 24 februari zijn openingspartij op het Brasil Open 2014 toernooi in Sao Paulo. De 26-jarige Hagenaar neemt het in de eerste ronde op tegen thuisspeler Joao Souza (ATP-129). Beide heren verschijnen om 23.00 uur Nederlandse tijd op het toneel om hun wedstrijd af te werken.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Voor Haase is de Zuid-Amerika tour nog niet helemaal wat hij er vooraf van verwachtte. Hij bereikte weliswaar de kwartfinale in Buenos Aires, waarin hij op moest geven tegen Tommy Robredo, maar in Rio de Janeiro verloor de Nederlander verrassend van Albert Montanes. Deze week heeft Haase een derde kans om nog flink wat punten bij elkaar te sprokkelen voor de wereldranglijst.

De druk voor wildcardspeler Souza is vanavond erg hoog. Samen met landgenoten Guilherme Clezar en Thomaz Bellucci moet hij de nationale eer hoog houden op dit graveltoernooi. De 25-jarige nummer 129 van de wereld bereikte vorig jaar zijn beste prestatie op het Brasil Open, toen schopte hij het tot de tweede ronde.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het live volgen van deze wedstrijd tussen Haase en Souza kunt u ook geld verdienen dankzij de 26-jarige nummer één van Nederland. Een overwinning van Haase staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.43. Souza is duidelijk de underdog met een odd van 2.75.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws