Robin Haase – Lleyton Hewitt: Live streaming Miami Tennis Masters

Robin Haase (ATP-46) komt donderdag 20 maart voor de eerste keer in actie op het Sony Open Tennis. De 26-jarige Hagenaar neemt het in de eerste ronde op tegen Lleyton Hewitt (ATP-44) uit Australië. Beide heren worden om 19.00 uur Nederlandse tijd verwacht op het Centre Court om hun partij af te werken.

Haase maakt vanavond voor de zesde keer zijn opwachting op het prestigieuze hardcourttoernooi in Miami. Alleen in 2012 slaagde de Nederlander er in om de tweede ronde te bereiken. Vorig jaar verloor hij in de eerste ronde van David Goffin.

Routinier Hewitt begint aan zijn negende Sony Open Tennis. De Australiër boekte zijn beste prestaties in 2001 en 2002, toen hij het tot de halve finale schopte. Tijdens zijn laatste vier deelname kwam hij niet verder dan de tweede ronde.

Tweede ontmoeting tussen Haase en Hewitt

Haase en ‘Rusty’ stonden één keer eerder tegenover elkaar op het hoogste niveau. Deze confrontatie vond zes jaar geleden plaats in de eerste ronde van Wimbledon. Na een marathonpartij stapte Hewitt uiteindelijk als winnaar van de baan. Het werd 6-7 6-3 6-3 6-7 en 6-2 voor de huidige nummer 44 van de wereld.

Hewitt favoriet voor plaats in tweede ronde Miami

Mijn verwachting is dat de 33-jarige Hewitt zich gaat plaatsen voor de tweede ronde op het Sony Open Tennis. De Australiër is het tennis nog altijd niet verleerd en zal na een spannende wedstrijd gaan afrekenen met de zeven jaar jongere Haase.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.