Robin Haase – Lukas Rosol: Live streaming halve finale ATP Boekarest

Robin Haase (ATP-50) speelt vanmiddag zijn eerste halve finale op een ATP-toernooi van dit jaar. De nummer één van Nederland neemt het vanaf 11.00 uur op tegen titelverdediger Lukas Rosol (ATP-43) uit Tsjechië.

De 27-jarige Haase, die voor de vierde keer in zijn loopbaan de finale op een ATP-evenement kan halen, plaatste zich gisteren voor de halve finale via een overwinning op Denis Istomin. Na een matig begin, Haase kwam namelijk in de openingsset met 1-5 achter, trok hij de partij alsnog naar zich toe. Hij verzilverde vijf van zijn elf breakkansen en won uiteindelijk met 3-6 6-1 en 6-3.

Rosol won op zijn beurt in straight sets van de als vierde geplaatste Gilles Simon. Inmiddels de 28-jarige tennisser al acht wedstrijden op rij ongeslagen op dit ATP 250-toernooi in Boekarest en lijkt niet van plan om deze reeks te laten beëindigen. Ik verwacht een spannend gevecht met Haase als uiteindelijke winnaar.

Grigor Dimitrov – Gael Monfils

Na afloop van de partij tussen Haase en Rosol betreden Grigor Dimitrov (ATP-16) en Gael Monfils (ATP-24) het Centre Court in Boekarest. Deze partij staat om 13.00 uur gepland.

Topseed Dimitrov en ‘La Monf’ stonden één keer eerder tegenover elkaar op het hoogste niveau. Op de US Open 2011 was het de Fransman die in straight sets afrekende met de toen 20-jarige Dimitrov. Vanmiddag zijn de rollen omgekeerd en zie ik de huidige nummer zestien van de wereld als winnaar van de baan stappen.

Halve finales ATP-toernooi Barcelona

Naast de twee halve finales in Boekarest, staan vandaag ook de twee halve finales op het ATP 500-toernooi in Barcelona op het programma. De eerste halve finale gaat om 13.30 uur tussen Kei Nishikori en Ernests Gulbis. Aansluitend spelen Nicolas Almagro en Santiago Giraldo tegen elkaar.

Live streaming ATP Tennis

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.