Robin Haase – Matthew Ebden: Live streaming ATP 250-toernooi Boekarest

Robin Haase (ATP-50) begint het BRD Nastase Tiriac Trophy toernooi in Boekarest met een wedstrijd tegen ‘Aussie’ Matthew Ebden, de nummer 62 van de wereld. Haase en Ebden verschijnen om 12.30 uur op Court 1 om hun partij af te werken.

De 27-jarige Haase begint vandaag voor het eerst in zijn loopbaan zonder coach aan een toernooi. Gisteren meldde Haase via Twitter dat hij gebroken heeft met zijn coach Marcos Gorriz. ”’Mijn coach en ik hebben afgelopen week een einde aan de samenwerking gemaakt”, aldus Haase op het sociale medium.

Ondanks de successen die de twee afgelopen jaar onder andere boekte in Gstaad (finale) en Kitzbühel (halve finale), zijn Haase en Gorriz toch tot dit besluit gekomen. Het is aan de nummer één van Nederland nu om te laten zien dat hij ook tijdelijk kan acteren zonder een vaste coach aan zijn zijde.

Ebden geen liefhebber van gravel

Zijn eerste wedstrijd die op het programma staat is vanmiddag tegen Ebden. De Australiër is duidelijk geen liefhebber van het gemalen baksteen, getuigd ook het kleine aantal toernooien dat hij jaarlijks op deze ondergrond afwerkt. Alleen voor het aanstaande Roland Garros lijkt de 26-jarige tennisser een uitzondering te maken.

Zijn eerste gravelwedstrijd van dit jaar, eerder deze maand in Houston, liep uit op een teleurstelling. De nummer 62 van de wereld verloor kansloos van Santiago Giraldo.

Haase favoriet tegen Ebden

Hoewel Haase dit jaar nog niet heeft aangetoond in grootste vorm te verkeren, hij verloor in de laatste vier graveltoernooien al in de openingsronde, verwacht ik wel dat hij niet veel moeite gaat hebben met Ebden. Ik zet in op een straight sets overwinning voor Haase.

Live streaming ATP Boekarest

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd Robin Haase – Matthew Ebden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.