Robin Haase ontmoet Feliciano Lopez in halve finale Gstaad 2013

Haase APImagesRobin Haase (ATP-57) begint vanmiddag aan zijn tweede halve finale van 2013. De Hagenaar die eerder dit jaar al in de halve eindstrijd van het indoortoernooi in Zagreb stond, gaat het in Gstaad opnemen tegen Feliciano Lopez (ATP-29). Beide heren verschijnen om 15.00 uur op het Centre Court om hun wedstrijd af te werken. Live beelden worden verzorgd door Unibet.

Haase en de linkshandige Lopez hebben drie keer eerder tegen elkaar gespeeld. Twee van de drie ontmoetingen werden gewonnen door de 31-jarige Spanjaard. De enige confrontatie op gravel was een prooi voor Haase. Dit was op het graveltoernooi van Kitzbühel in 2011, het toernooi wat hij uiteindelijk op zijn naam schreef.

Bookmaker Unibet verwacht niet dat Haase zich plaatst voor zijn derde ATP-finale. Lopez is de favoriet om de finale van het ATP 250-toernooi te bereiken.

Haase treft Ruffin in openingsronde Kitzbühel

Robin Haase begint komende week aan het ATP 250-toernooi in Kitzbühel, het toernooi dat hij de afgelopen twee jaar op zijn naam schreef. De Nederlander, die ongeplaatst aan het graveltoernooi begint, treft Guillaume Rufin in de eerste ronde.

In Amerika spelen Igor Sijsling en Kiki Bertens op het hardcourttoernooi in Washington. De 25-jarige Sijsling treft in het herentoernooi thuisspeler Jack Sock, bij winst wacht de als tweede geplaatste Kei Nishikori. In het damestoernooi wacht voor Bertens een ontmoeting met Jana Cepelova, de nummer 75 van de wereld.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws