Robin Haase – Tommy Robredo: Live streaming tennis Buenos Aires

Voor de 26-jarige Robin Haase (ATP-46) lijkt de keuze voor het overslaan van het ABN AMRO World Tennis Tournament goed uit te pakken. De nummer één van Nederland staat namelijk vandaag in de kwartfinale van het ATP-toernooi in Buenos Aires, waarin hij gaat spelen tegen Tommy Robredo (ATP-17). Deze wedstrijd staat om 18.00 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Haase, die voor het eerst zijn opwachting maakt op het Copa Claro toernooi, was zowel in de eerste als in de tweede ronde te sterk voor een Argentijn. In de openingsronde won de Hagenaar in drie sets van Daniel Alund, waarna hij vervolgens in drie sets te sterk was voor Carlos Berlocq.

In de kwartfinale krijgt de Nederlander echter een tegenstander van een ander kaliber. Robredo lijkt in de herfst van zijn carrière nog één keer de top te willen bereiken en is op gravel een moeilijke te kloppen tegenstander. In zijn eerdere drie ontmoetingen met de inmiddels 31-jarige Spanjaard slaagde Haase er nog niet in om ook maar één partij te winnen. De laatste confrontatie vond vorig jaar plaats op het toernooi van Oeiras, Robredo was toen met 6-4 6-4 te sterk voor Haase.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het volgen van deze onderlinge wedstrijd tussen Haase en Robredo kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Een overwinning van Haase staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 3.00. Robredo is met een odd van 1.35 duidelijk de favoriet in deze kwartfinale.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws