Robin Haase treft Diego Sebastian Schwartzman in Hamburg 2013

Haase APImagesRobin Haase (ATP-56) maakt vandaag zijn opwachting in de eerste ronde van het Bet at Home Open toernooi in Hamburg. De 26-jarige Nederlander gaat het opnemen tege Diego Sebastian Schwartzman ATP-133). Beide heren verschijnen om 11.00 uur op de baan.

Haase nam vorige week deel aan de eerste editie van het Sport 1 Open toernooi in Scheveningen. De publiekstrekker schopte het tot de finale, waarin hij uiteindelijk verrassend verloor van landgenoot Huta-Galung.

Tegenstander Schwartzman, die zich plaatste via de kwalificaties, speelde afgelopen week het ATP 250-toernooi in Bastad. De Argentijn sloeg zich succesvol door het kwalificatietoernooi, maar verloor in de openingsronde van De Bakker, die pas strandde in de halve finale.

De nummer 56 van de wereld is neergezet als favoriet. Bookmaker Unibet gaat er niet vanuit dat de Argentijn weet te winnen van de tweevoudig winnaar van een ATP-toernooi op gravel.

Nicolas Almagro – Tobias Kamke

Nicolas Almagro, de huidige nummer 15 van de wereld, staat in de tweede ronde van het ATP 500-toernooi tegenover de Duitser Tobias Kamke (ATP-78). Beide hreen verschijnen om 16.30 uur op de baan.

Almagro en Kamke hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. Beide ontmoetingen, die zijn gespeeld op gravel, werden gewonnen door de 27-jarige Spanjaard.

Voor deze derde onderlinge wedstrijd is het opnieuw Almagro die geplaatst is als favoriet. Van thuisspeler Kamke wordt niet verwacht dat hij het de geplaatste Spanjaard moeilijk kan maken.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws