Robin Haase treft Evgeny Donksoy in tweede ronde Topshelf Open 2013

Robin Haase (3)Robin Haase (ATP-57) speelt woensdag 19 juni zijn tweede ronde partij op het grastoernooi in Rosmalen. Zijn tegenstander voor een plek in de kwartfinale is, naast het extreem warme weer, Evgeny Donksoy (ATP-73) uit Rusland. Deze partij staat om 11.00 uur op het programma en is live te volgen via Unibet TV.

Haase en Donksoy hebben in het verleden één keer tegen elkaar gespeeld. Op het Challenger-toernooi in Orbetello 2010 was Donksoy in drie sets te sterk voor de 26-jarige Nederlander.

Bookmaker Unibet gaat er niet vanuit dat Donksoy twee maal op rij wint van onze landgenoot. Toch moeten de Nederlandse tennisfans niet te vroeg juichen, aangezien de Rus in de eerste ronde wel wist te winnen van het als derde geplaatste servicekanon John Isner.

Voorbeschouwing Stanislas Wawrinka – Paolo Lorenzi

De laatste herenwedstrijd die vandaag op het programma staat, gaat tussen het tweede reekshoofd Stanislas Wawrinka (ATP-10) en Paolo Lorenzi (ATP-71). Beide heren beginnen om 14.30 uur aan hun partij, als het weer het toelaat.

Wawrinka kreeg gisteren op het laatste moment te horen dat zijn oorspronkelijke tegenstander, de Nederlander Igor Sijsling, niet in staat was om te spelen. Sijsling’s plaats werd ingenomen door lucky loser Steve Darcis, die met 7-6 6-4 verloor van Wawrinka.

De Italiaan Lorenzi speelde op maandag zijn eerste wedstrijd op het gras in Rosmalen. De nummer 71 van de wereld speelde op mentaal vlak een uitstekende wedstrijd, aangezien de wedstrijd werd beslist door twee tiebreaks. Bovendien maakte hij in het tweede bedrijf een break achterstand ongedaan tegen Thiemo de Bakker.

De als tweede geplaatste Wawrinka is de grote favoriet voor een plek in de kwartfinale. Van de 31-jarige Lorenzi wordt niet verwacht dat hij het de nummer tien van de wereld moeilijk kan maken.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Haase en Donksoy, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws