Robin Haase treft Vasek Pospisil in eerste ronde ATP Basel

Robin Haase (ATP-46) speelt op woensdag 23 oktober zijn eerste ronde partij op het ATP 500-toernooi in Basel. De Nederlander moet in deze openingsronde zien af te rekenen met de nummer 40 van de wereld, Vasek Pospisil. Beide heren beginnen op Court 2 om 16.00 uur aan hun partij.

Haase en Pospisil stonden vorige week in Wenen voor de eerste keer tegenover elkaar. Op donderdag 17 oktober slaagde de 26-jarige Hagenaar er in om de drie jaar jongere tennisser te verslaan: 7-6 6-7 6-2. Met deze overwinning deed de Nederlander zoveel vertrouwen op, dat hij vervolgens nog wist te winnen van Fabio Fognini en Jo-Wilfried Tsonga. Uiteindelijk bleek Tommy Haas in de finale in drie sets te sterk.

Laatste wedstrijd Haase in 2013

Mogelijk begint Haase vandaag aan zijn laatste wedstrijd van het tennisjaar 2013. De Nederlander gaf afgelopen weekend al aan dat hij twijfelt over deelname aan het Masters-toernooi in Parijs, dat komende week op het programma staat. Haase is voor dit toernooi veroordeelt tot het spelen van kwalificaties.

Pospisil favoriet in wedstrijd tegen Haase

Ondanks het feit dat Pospisil vorige week in Wenen nog de wedstrijd uit handen gaf tegen Haase, heeft bookmaker Unibet hem opnieuw neergezet als favoriet. Een overwinning van de talentvolle Canadees is genoteerd met 1.80. Wanneer Haase voor de tweede maal op rij weet te winnen van Pospisil, dan keer Unibet 1.90x uw inleg uit.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws