Roger Federer en Andy Murray in actie: Live streaming Indian Wells

Roger Federer (ATP-8) begint de jacht op zijn vijfde titel in Indian Wells met een wedstrijd tegen Paul-Henri Mathieu, de nummer 123 van de wereldranglijst. Dit is de derde partij op het Centre Court, die vermoedelijk om 23.00 uur Nederlandse tijd van start gaat.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De huidige nummer acht van de wereld liet in een persconferentie weten dat hij erg veel zin heeft in het toernooi. ”Ik ben verheugd om terug te zijn op dit mooie toernooi”, aldus ‘The FedExpress’. ”Ik ben ook blij om te zien dat het harde werken en de gemaakte keuzes zich nu uitbetaald. Ik heb mijn spelplezier terug en ik ben pijnvrij, dit was mijn grote doel. Dit resulteert in het winnen van meer wedstrijden, wat mij weer meer zelfvertrouwen geeft.”

De inmiddels 32-jarige Mathieu is een generatiegenoot van Federer en stond zes jaar geleden op de rand van de magische top 10 van de wereld. Blessures gooide roet in het eten, waardoor de Fransman inmiddels is afgezakt naar plaats 123.

Live wedden op zege van Federer

Naast het live volgen van deze partij tussen Federer en laagvlieger Mathieu, kunt u ook geld verdienen dankzij de Zwitser. Een overwinning van Federer staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.02. Mathieu is duidelijk de underdog, op de Fransman staat een odd van 14.00.

Andy Murray – Lukas Rosol

De 26-jarige Andy Murray (ATP-6) speelt zijn openingswedstrijd op de BNP Paribas Open tegen Lukas Rosol (ATP-47). Deze partij is vanaf 21.30 uur Nederlandse tijd live te volgen via Unibet TV.

Favoriet Murray boekte in 2009 zijn beste resultaat op het grote hardcourttoernooi in Indian Wells. De Brit schopte het toen tot de finale, waarin hij werd ingemaakt door Rafael Nadal. In de daaropvolgende twee jaar kwam ‘Lazy English’ alleen in 2013 verder dan de tweede ronde.

Murray is vanavond voor mij de grote favoriet voor de overwinning. Ik zet in op een straight sets overwinning voor de huidige nummer zes van de ATP-ranglijst.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws