Roger Federer – Juan Martin Del Potro: Kwartfinale Parijs Masters live

De mooiste kwartfinale die vandaag op de BNP Paribas Masters in Parijs op het programma staat, is ongetwijfeld de wedstrijd tussen Roger Federer (ATP-6) en Juan Martin Del Potro (ATP-5). Deze wedstrijd staat om 15.30 uur gepland op het Centre Court in de Franse hoofdstad Parijs.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Federer en Del Potro stonden afgelopen zondag nog tegenover elkaar in de finale van het ATP 500-toernooi in Basel. In een spannende wedstrijd was het uiteindelijk de boomlange Argentijn die met 7-6 2-6 en 6-4 aan het langste eind trok. Het betekende voor Federer zijn derde nederlaag in de laatste drie wedstrijden tegen ”DelPo”.

Na afloop van zijn gewonnen wedstrijd liet de Zwitser al weten goed voorbereid te zijn voor het treffen met Del Potro. ”Ik heb al nagedacht over een mogelijk te hanteren tactiek tegen Del Potro, het is belangrijk om het nu ook goed toe te passen op de baan. Het is een belangrijke wedstrijd en ik moet de kansen die ik krijg met beide handen aanpakken.”

Del Potro favoriet voor plaats in halve finale Parijs

Hoewel de verschillen erg dicht bij elkaar zullen liggen, gaat mijn voorkeur toch uit naar Del Potro. De 25-jarige Argentijn speelt een sterk einde van het seizoen en bereikte bij zijn laatste twee toernooien, in Shanghai en Basel, de finale.

Nadal en Djokovic in kwartfinale Parijs

Rafael Nadal (ATP-1) en Novak Djokovic (ATP-2) komen vandaag ook in actie op het grote indoortoernooi van Parijs. De eerste kwartfinale van vrijdag 1 november gaat tussen de Servier en Stanislas Wawrinka, de nummer acht van de wereldranglijst. Deze partij staat om 14.00 uur gepland.

Topseed Nadal speelt om 19.30 uur de eerste avondpartij tegen thuisspeler Richard Gasquet (ATP-10). In de voorgaande elf ontmoetingen met de Fransman verloor ”Rafa” slechts één keer, dit was op een Challenger-toernooi in 2003. De Spanjaard gaf tien jaar geleden op na het verliezen van de eerste set.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws