Roger Federer – Juan Martin Del Potro: Livestream Finale ATP Basel

De 32-jarige Roger Federer (ATP-6) en titelverdediger Juan Martin Del Potro (ATP-5) staan zondag 27 oktober tegenover elkaar in de finale van het Swiss Indoors toernooi. Beide heren worden om 14.30 uur op het Centre Court in Basel verwacht.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Voor Federer is het zijn eerste finale sinds juni, toen hij in Halle de finale bereikte. Het winnen van wedstrijden gaat dit jaar niet vanzelfsprekend, dit vindt ook de hoofdrolspeler zelf. ”Het winnen van wedstrijden, welke dan ook, is goed voor me op dit moment. Het is niet zoals voorgaande jaren, waarin ik ook veel wedstrijden speelde”, aldus Federer.

Zware finale voor Del Potro

”DelPo” weet dat hij het erg zwaar gaat krijgen in zijn finale tegen Federer. ”Federer speelt in zijn thuisstad en op zijn favoriete ondergrond. Hij heeft veel ervaring en wist het toernooi al vijf keer te winnen. Dit jaar wil hij ongetwijfeld zijn titel terug en wil hij zeker zijn van de World Tour Finals in Londen.”

Del Potro favoriet voor titel

Juan Martin Del Potro gaat deze finale in als grote favoriet, althans dat denkt bookmaker Unibet. Ik ga uit van een overwinning van Federer. De Zwitser wil zijn titel in eigen land dolgraag terug en heeft de punten hard nodig om zich te plaatsen voor de ATP World Tour Finals.

Finale ATP-toernooi Valencia

De finale van het ATP 500-toernooi in Valencia gaat tussen titelverdediger David Ferrer (ATP-3) en Mikhail Youzhny (ATP-21). Deze partij staat om 16.00 uur gepland.

Voor Ferrer en Youzhny wordt het de achtste onderlinge ontmoeting. Van de zeven voorgaande wedstrijden trok Ferrer vier keer aan het langste eind. De laatste zege van Youzhny dateert uit 2009, toen hij in straight sets te sterk was op het ATP-toernooi in Kuala Lumpur.

Ik denk dat Ferrer deze finale gaat winnen. Mocht dit ook daadwerkelijk gebeuren, dan pakt de kleine Spanjaard zijn vierde titel op dit indoorevenement.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws