Roger Federer – Richard Gasquet: Live kijken naar Sony Open Miami

Roger Federer (ATP-5) – Richard Gasquet (ATP-9) is de laatste wedstrijd van de middagsessie op het Centre Court. De 32-jarige Zwitser en vijf jaar jongere Fransman worden om 21.00 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht in zuidoost Florida.

‘The FedExpress’ plaatste zich voor de vierde ronde dankzij een eenvoudige overwinning op Thiemo de Bakker. De Nederlander, die het via de kwalificaties schopte tot de derde ronde, werd met tweemaal 6-3 aan de kant gezet. Gasquet bereikte de laatste zestien spelers via een straight sets overwinning op Kevin Anderson.

‘Moeilijke wedstrijd’ voor Federer

Na zijn gewonnen wedstrijd tegen Thiemo de Bakker blikte Federer alvast vooruit op het treffen met Richard Gasquet. ”We hebben al veel wedstrijden tegen elkaar gespeeld, maar ik weet eigenlijk niets over zijn huidige vorm”, aldus de Zwitser. ”Ik weet wel dat hij altijd sterk voor de dag komt en zichzelf extra tijd kan geven bij het slaan van ballen, zowel op de forehand als op de backhand.”

”Het is een goede allround speler en de iets tragere baan speelt is in zijn voordeel. Ik denk dat het een moeilijke partij gaat worden voor me”.

Federer favoriet voor plaats in kwartfinale Miami

Ik verwacht dat Federer zich in drie sets gaat plaatsen voor de laatste acht tennissers op het Sony Open Tennistoernooi. De Zwitser won elf van de dertien voorgaande ontmoetingen en is al drie jaar ongeslagen tegen Gasquet.

Live streaming Sony Open Tennis

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden in Miami LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.