Roger Federer speelt tegen Adrian Mannarino in 3e ronde US Open 2013

Federer APImagesRoger Federer, de huidige nummer zeven van de wereld, treft in de nacht van zaterdag 31 augustus op zondag 1 september Adrian Mannarino (ATP-63). Op het spel staat een plek in de vierde ronde van de US Open 2013, het laatste Grand Slam toernooi van 2013. Beide heren verschijnen om 02.30 uur Nederlandse tijd op de baan om hun wedstrijd af te werken.

Federer en Mannarino hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld, in beide gevallen was het de Zwitser die aan het langste eind trok. De laatste ontmoeting vond plaats op het Masters-toernooi in Parijs 2011. In de tweede ronde van dit hardcourtevenement was het ”The FedExpress” die met een 6-2 en 6-3 overwinning van de baan stapte.

Ook voor deze ontmoeting is het Federer die als favoriet genoteerd staat. De Zwitser, die tussen 2004 en 2008 het toernooi vijf keer op zijn naam schreef, schopte het afgelopen jaar nog tot de kwartfinale in New York.

Overig programma zaterdag 31 augustus

Naast de wedstrijd tussen Federer en Mannarino, staan er nog tal van wedstrijden op het programma. Wij hebben er een aantal op een rij gezet:

17.00 uur: Mikhail Kukushkin – David Ferrer
18.30 uur: Feliciano Lopez – Milos Raonic
19.00 uur: Jack Sock – Janko Tipsarevic
20.00 uur: Richard Gasquet – Dmitry Tursunov
21.30 uur: Tommy Robredo – Daniel Evans

Alle bovenstaande wedstrijden worden live uitgezonden door Unibet.

Tennisgeweld op Flushing Meadows

Van maandag 26 augustus tot en met zondag 8 september vindt op de hardcourtbanen in New York het vierde en tevens laatste Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.

Wat ook interessant is om te doen tijdens de US Open, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.