Roger Federer tegen qualifier Somdev Devvarman op Roland Garros 2013

Roger-Federer-Reporters-300Roger Federer (ATP-3) neemt het in de tweede ronde van Roland Garros 2013 op tegen qualifier Somdev Devvarman (ATP-188). Deze wedstrijd staat om 14.30 uur gepland op het gravel in Parijs.

”The FedExpress” zal erg tevreden zijn met zijn loting van het grootste graveltoernooi ter wereld. Na in de eerste ronde gemakkelijk te hebben gewonnen tegen qualifier Carreno-Busta, wacht in de vorm van Devvarman opnieuw een speler uit het kwalificatietoernooi.

De Zwitser en Devvarman hebben in het verleden één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Op het ATP-toernooi van Dubai 2011, won Federer met 6-3 en 6-3 van de 27-jarige tennisser uit India.

Ook voor deze ontmoeting is Federer de grote favoriet. Een verrassing van de nummer 188 van de wereld lijkt uitgesloten.

Voorbeschouwing: Gael Monfils – Ernests Gulbis

Gael Monfils (ATP-81) treft op Roland Garros opnieuw een tegenstander van formaat. Na in de eerste ronde gewonnen te hebben van Berdych, wacht in de tweede ronde Ernests Gulbis (ATP-40). Beide heren betreden om 13.45 uur het Court Philippe Chatrier.

Monfils heeft zijn twee goede voorbereidingsweken een mooi vervolg gegeven. Tegen Berdych leek de Fransman op weg naar een overwinning in drie sets. De nummer zes van de wereld gaf zich echter niet zomaar gewonnen en sleepte er een vijfsetter uit. Monfils bleek hierin de sterkste.

De Let Gulbis had het een stuk eenvoudiger in zijn openingsronde. De nummer veertig van de wereld, die op het gravel van Rome bijna wist te winnen van Nadal, won met 6-1 7-6 6-3 van Silva Dutra.

In deze veelbelovende ontmoeting tussen Monfils en Gulbis, is de laatstgenoemde aangewezen als de favoriet.

Wedden op Roland Garros 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Roland Garros 2013