Roland Garros 2013: Serena Williams – Roberta Vinci

Serena Williams (2)Topfavoriet Serena Williams (WTA-1) maakt op zondag 1 juni om 12.15 uur voor de vierde keer haar opwachting op het gravel van Roland Garros. De 31-jarige Amerikaanse gaat spelen tegen de één jaar jongere Roberta Vinci (WTA-15) uit Italië.

Hardhitter Williams is bezig aan een geweldige reeks op gravel, ze is namelijk maar liefst negentien wedstrijden ongeslagen. De 31-jarige tennisster won al eerder de WTA-toernooien in Charleston, Madrid en Rome. Bovendien is ze, inclusief de wedstrijden op Roland Garros, al tien wedstrijden zonder setverlies.

Vinci, die vorig jaar al in de eerste ronde haar koffers kon pakken, boekte haar beste gravelresultaat van dit jaar in Katowice. De Italiaanse schreef dit toernooi op haar naam, onder meer dankzij een overwinning op de Nederlandse Bertens.

Bookmaker Unibet gaat er natuurlijk vanuit dat Williams opnieuw als winnares van de baan stapt. Het zou haar zevende kwartfinale betekenen in Parijs.

Voorbeschouwing: Agnieszka Radwanka – Ana Ivanovic

Een ander boeiend gevecht op zondag 2 juni gaat tussen Agnieszka Radwanska (WTA-4) en Ana Ivanovic (WTA-14). Deze wedstrijd staat om 14.55 uur gepland.

Maar liefst negen keer eerder stond de wedstrijd tussen Radwanska en Ivanovic op het programma. Zes keer was het de Poolse die als winnares van de baan stapte. De laatste overwinning van Ivanovic dateert uit 2008. Op het hardcourttoernooi in Linz was de 25-jarige Servische destijds met 6-2 3-6 7-5 te sterk voor Radwanska.

De kans dat Ivanovic vandaag haar vierde overwinning boekt op Radwanska is niet groot. Unibet geeft haar voorkeur aan de 24-jarige Poolse.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het volgen van de wedstrijd van Williams tegen Vinci, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Roland Garros 2013