Grand Slam Roland Garros live stream: alle toppers in actie vandaag

Roland Garros 2017. Rafael Nadal (ATP-4) speelt dinsdag 6 juni zijn kwartfinale partij op de French Open. Omstreeks 15.30 uur verschijnt de negenvoudig kampioen op het centercourt om zijn wedstrijd tegen Pablo Carreno-Busta (ATP-21) af te werken.

Gezien zijn spel geldt Nadal als dé topfavoriet voor de eindzege op Roland Garros. De ‘Koning van het Gravel’ speelt weer als vanouds en laat werkelijk waar niets heel van zijn tegenstanders. In de derde ronde behaalde Teimuraz Gabashvili slechts één game en in de vierde ronde won top 20-speler Roberto Bautista-Agut er vijf. Het moge duidelijk zijn dat ‘Rafa’ terug is!

Pablo Carreno-Busta – Rafael Nadal

Carreno-Busta zal niet in staat zijn om de beste gravelspeler van dit moment te verslaan. Toch zal de Spanjaard met veel voldoening terugkijken op Roland Garros. Hij wist namelijk voor de eerste keer in zijn loopbaan de kwartfinale te bereiken, waardoor hij vanaf volgende week terug te vinden zal zijn in de top 20 van de wereld.

Nadal en Carreno-Busta stonden drie keer eerder tegenover elkaar op de ATP-Tour. De huidige head-to-head stand is 3-0 in het voordeel van Rafael Nadal, die slechts één verloren sets moest incasseren van zijn 25-jarige landgenoot.

Novak Djokovic – Dominic Thiem

Titelverdediger Novak Djokovic (ATP-2) komt vandaag ook in actie in Parijs. De nummer twee van de plaatsingslijst neemt het in de kwartfinale Roland Garros op tegen Dominic Thiem, de tennis nummer 7 van de wereld.

De 30-jarige Djokovic is voor zijn begrippen bezig aan een moeizaam grand slam toernooi. Drie wedstrijden wist hij weliswaar in straight sets te winnen, maar het spel is niet zo overtuigend als tijdens de voorgaande jaren.

Gezien de tegenstander van vandaag zal de Serviër dus flink getest gaan worden. Thiem verloor dit toernooi nog geen set en is bezig aan een sterk gravelseizoen, waarin hij al twee finales wist te halen. Onlangs ging de Oostenrijker nog onderuit tegen Djokovic, dus hij zal graag revanche nemen voor deze nederlaag.

Voorspellingen Roland Garros 2017

Wedtip tennis: Als je de lage odds van een aantal favorieten van vandaag (Wawrinka, Murray en Djokovic) bij bookmaker 888sport combineert in een multi bet (het blijft dan gewoon nog 1 weddenschap) dan creëer je zelf hogere odds. In dit geval 2.55. Zet een tientje in en je pakt ruim €25,- met deze haalbare voorspelling!

888Sport heeft Nadal @1.02 aangewezen als topfavoriet voor zijn kwartfinale tegen Carreno-Busta @12.00. Verwacht wordt dat de negenvoudig winnaar eenvoudig met 0-3 in sets gaat winnen @1.33.

Djokovic @1.52 zal een zware wedstrijd tegemoet gaan tegen de Oostenrijker Thiem @2.55. De Serviër zal de openingsset verliezen (2.25), maar vervolgens orde op zaken stellen. Uiteindelijk verwachten wij een 3-1 overwinning van de titelverdediger @4.30. Lees meer: wedden op tennis.

Live stream kijken doe je bij Kroon Sport.