Sam Querrey – Dustin Brown: Livestreaming kwartfinale ATP Houston

Sam Querrey (ATP-82) speelt zaterdag 12 april zijn kwartfinalewedstrijd op het Fayez Sarofim & Co. U.S. Men’s Clay Court Championship. De 26-jarige Amerikaan moet hierin zien af te rekenen met Dustin Brown, de nummer 101 van de wereld. De twee heren worden om 01.00 uur Nederlandse tijd op het Court Central verwacht.

Brown zorgde in de tweede ronde voor een geweldige verrassing door in een zware partij af te rekenen met topseed en titelverdediger John Isner. Na twee uur en negentien minuten stapte de 29-jarige Brown met een 6-4 6-7 en 7-6 zege van de baan.

”Ik stond wat onder spanning op het einde, maar dat is helaas op geen enkele manier te trainen”, aldus Brown. ”Het enige middel hier tegen is zoveel mogelijk spelen op deze podia tegen dit kaliber spelers. Ik ben erg blij dat ik uiteindelijk als winnaar van de baan mocht stappen.

Querrey en Brown hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld, beiden wisten één ontmoeting te winnen. Vanavond zet ik mijn geld op een nieuwe stunt van de Duitse-Jamaicaan Brown.

Nicolas Almagro – Jack Sock

De vierde en laatste kwartfinale van het Fayez Sarofim & Co. U.S. Men’s Clay Court Championship toernooi in Houston gaat tussen Nicolas Almagro (ATP-20) en Jack Sock (ATP-94). Deze partij staat om 02.30 uur Nederlandse tijd op het programma.

Almagro, die in de eerste ronde genoot van een bye, plaatste zich voor de kwartfinale via een eenvoudige overwinning op thuisspeler Michael Russell. Jack Sock won dit toernooi al van Ivo Karlovic en Benjamin Becker. Beide spelers verloren dit toernooi nog geen enkele set.

Mijn verwachting is dat Almagro zich op gemakkelijke wijze gaat plaatsen voor de halve finale op het graveltoernooi in Houston. Ik zet in op een straight sets overwinning van de Spaanse gravelspecialist.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.